Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.merhabalar, 49fd7400 bende de tvde stantbay ışığı sürekli yanıp sönüyor görüntü yok, yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler yükledikten sonra sonucu bildireceğimFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Hızlısınız ustam ne diyeyim.Aynı anda yazılım vermişiz. Edit........
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bi
malesef olmadı flash bellek fat 32 formatında ayarladım talimatları yerine getirdim ama tv ışığı hızlı hızlı yanıp sönmüyor yükleme yapmıyorFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Bende de hızlı hızlı yanıp sönüyor sürekli ama yükleme yapamıyor, bu şekilde tekrar deneyeyimFlash bellek boyutu 16 GB' tan büyük olmasın. Disk genius ya da rufus programları ile flash belleğin boot sektörünü GPT ise MBR' ye çevirip tekrar deneyin. (Çevirme işleminden sonra tekrar fat32 formatlamayı unutmayın. Partition active olarak ayarlansın.)
cihazdaki sorun nedir.?Değerli Arkadaşlar bu cihazın full yazılımı lazım acil yardımcı olabilirmisiniz?
Fabrika ayarlarına döndün, olmadı. By_Trol Ustamızdan yardım alacağz artık.Yazılıma erişim konusunda By_Trol ustamız forumda aktif olduğunda yardımını rica edeceğiz.
Onun dışında eğer tv kanallarına ulaşabiliyorsanız ve menüye girme şansınız varsa önce menu>4725 tuşlayıp fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. Bu yöntemle yazılım yüklenmeden çözülme ihtimali var.
By_Trol ustam MB98.
Sadece TÜRKÇE VE İNGİLİZCE dillerini kullanınız!Buongiorno, mi servirebbe il software completo per questo televisore: HITACHI 55HK5600 10127380 28496749 seriale 8496749 000056
Poiché le immagini non sono chiare, ho scritto il numero di serie e il modello.
Grazie
Hi, I need the complete software for this TV: HITACHI 55HK5600 10127380 28496749 serial 8496749 000056Sadece TÜRKÇE VE İNGİLİZCE dillerini kullanınız!
Yazılımın ne için gerekli olduğunu, televizyondaki problemi yazınız.