Düz yanıyo logo gitti zamanStandby ışığı yanmaya devam ediyor mu?
Düz yanıyo logo gitti zamanStandby ışığı yanmaya devam ediyor mu?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesini kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Düz yanıyo logo gitti zaman
Malesef kumandan ok tusuna basıyorum ama yuklemeye geçmiyor gene logo gelip gidiyorKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesini kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
MB140 anakartlar usb bellek seçer. Farklı bellekler ile deneyin.Malesef kumandan ok tusuna basıyorum ama yuklemeye geçmiyor gene logo gelip gidiyor
Flash bellek boyutu 16 GB' tan büyük olmasın. Disk genius ya da rufus programları ile flash belleğin boot sektörünü GPT ise MBR' ye çevirip tekrar deneyin. (Çevirme işleminden sonra tekrar fat32 formatlamayı unutmayın. Partition active olarak ayarlansın.)
nerden indirdinin 8 saatdir arıyorumFull yazilim sorunsuz calisti servise para odemekten kurtuldum tesekkur ederim.
Zorla kendinizi attırmayın! Kuralları okuyun, nasıl isteneceğini öğrenin!nerden indirdinin 8 saatdir arıyorum
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar , TV' de Vestel yazısı ekrana geliyor ve geri kapanıyor.. sizden yazılım rica edecektimvestel 32hb500 S.N: 7967412 800377
![]()
Teşekkür ederim, yükleme sonucu muhakkak bildireceğimKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.