Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,479
bu kart çok ama çok eski umarım vereceğim yazılım işiniz görür.
bu kart çok ama çok eski umarım vereceğim yazılım işiniz görür.
Hocam nerden indircem yardımcı olur musunuzfull yazılım verildi.
Işığın yanıp sönme hızında bir değişim olmadı önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır, uzun süre denedim ama hala aynı durumda.bu kart çok ama çok eski umarım vereceğim yazılım işiniz görür.
yazılım için bildirim çanını kontrol et.Hocam nerden indircem yardımcı olur musunuz
Işığın yanıp sönme hızında bir değişim olmadı önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır, uzun süre denedim ama hala aynı durumda.
cihazdaki sorun nedir.![]()
mb130 full sürümü rica edebilir miyim?
İlk başta tv de kablolu ve ya kablosuz internete bağlanıyordum. Youtube ye internet bağlantısı yok diye girmiyodu. Ama netflix ve prime video ya giriş yapıyodu. İlk yükleme yaptım sorun düzelmedi Versiyon güncellemesi yaptım sorun düzelmedi. 1 yerden dana versiyon güncellemesi yükledim, büyük ihtimalle yanlış versiyon güncellemesi yaptım. Şu anda tv yi açtığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor siyah ekran başka hiç birşey yok.cihazdaki sorun nedir.
Allah aşkına kaynağı belirsiz yazılımları nasıl tv yüklemeye çalışıyorsunuz anlamış değilim.İlk başta tv de kablolu ve ya kablosuz internete bağlanıyordum. Youtube ye internet bağlantısı yok diye girmiyodu. Ama netflix ve prime video ya giriş yapıyodu. İlk yükleme yaptım sorun düzelmedi Versiyon güncellemesi yaptım sorun düzelmedi. 1 yerden dana versiyon güncellemesi yükledim, büyük ihtimalle yanlış versiyon güncellemesi yaptım. Şu anda tv yi açtığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor siyah ekran başka hiç birşey yok.
Flash bellek taktım ok tuşuna basılı tutarak cihazı prize taktım lamba hızlı bir şekilde yanıp söndü sonra vestel logosu saniyelik bir şekilde geldi ve tekrar gitti. Lamba söndü ve tepki yok 10 dakika oldu bu şekilde başka bir şey yapmam gerekir mi yoksa servis mi çağırayım yardımlarınız icin teşekkürler iyi akşamlar.full yazılım verildi yükleyip sonucu yazın.
başka yazılım verdim. Yükleyip bilgi ver.Flash bellek taktım ok tuşuna basılı tutarak cihazı prize taktım lamba hızlı bir şekilde yanıp söndü sonra vestel logosu saniyelik bir şekilde geldi ve tekrar gitti. Lamba söndü ve tepki yok 10 dakika oldu bu şekilde başka bir şey yapmam gerekir mi yoksa servis mi çağırayım yardımlarınız icin teşekkürler iyi akşamlar.
Yine aynı olay tekrar oldu tepki yok şuan cihazda.başka yazılım verdim. Yükleyip bilgi ver.
Sana verebileceğim başka yazılım kalmadı.Yine aynı olay tekrar oldu tepki yok şuan cihazda.
İlginize teşekkür ederim çok sagolun.