Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
Sana verebileceğim başka yazılım kalmadı.Yine aynı olay tekrar oldu tepki yok şuan cihazda.
bilge , arizanotlari
Sana verebileceğim başka yazılım kalmadı.Yine aynı olay tekrar oldu tepki yok şuan cihazda.
İlginize teşekkür ederim çok sagolun.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.
BUNUN YAZILIMLARINI ACİL İSTİYORUM LİNK ATARMISINIZ LÜTFEN BEN BULAMADIM
Ekranda vestel yazisi geliyor sonra televizyon siyah ekran verip tekrar kapaniyorCihazdaki sorun nedir.
yazılım için bildirim çanını kontrol et.
bu kart için yapılabilecek çok birşey yok. eski olduğu için yazılım desteği yok.
Teşekkürler yaptım düzeldi mavi ekran hatası vardı o bile düzeldi full yazilimmi sagolunHocam nerden indircem yardımcı olur musunuz
hocam kolay gelsinAllah aşkına kaynağı belirsiz yazılımları nasıl tv yüklemeye çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Sağ üstteki bilirim çanını kontrol et. Seni yazılıma yönlendirecektir.
Size full yazılım verilmiş tepki yok ise yeni bir ana kart satın almanız gerekecek önceki yüklediğiniz yanlış yazılım ana karta zarar vermiştir.hocam kolay gelsin
8155491 - 10120827 - MB130 V.0.00.0.0
yazılımı ok tuşuna basarak fişi taktım herhangi bir tepki yok tv de
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra soncu yazın.Ekranda vestel yazisi geliyor sonra televizyon siyah ekran verip tekrar kapaniyor
Cihazı hiç sıfırladınız mı.?Öncelikle Mehabalar İyi Çalışmalar Bu Tv mizde tuş takımı takılı kalıyor değiştirdiğim halde aynısını yapıyor bu yüzden yazılım denemek istiyorum varsa full yazılımı atar iseniz sevinirim tv model no : 43U9510 4K SMART TV