Full yazılım için etiket zorunlu fakat bahsettiğiniz arıza genellikle besleme kartından kaynakli olur.Tv tavana yakın montajlı. Etiketi okunmuyor. Söküp takması da biraz zahmetli. Tek kişiyle söküp takamiyorum. Ful yazılım için İlla etiket gerekliyse? birisiyle tv yi sokmeyi deneyecegim. Sorun tv nin sürekli açılıp kapanmasi.
Önce tv'nin etiketini paylaşın.!vetsel 32'' 17mb140 kurtarma yazılımı lazımmmm
Güncelleme yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.MB82-MB82S Güncelleme ve kurtarma yazılımına ihtiyac vardır. tşk.
MB82-MB82S Güncelleme ve kurtarma yazılımına ihtiyac vardır. anakar orjinal. şu anki versiyon. 0.8.4.tşk.
Yazılım televizyonun arka kapak etiket bilgisine göre verilir ezbere yazılım verilemez bu bilgiler de konunun ilk mesajında istenmektedir fakat siz hiçbir bilgi vermediniz. Bir de altı üstü bir yazılım diyorsunuz servise müracaat edin 40 dereden su getirmemiş olursunuz. Yazılım vermeye mecburmuşuz gibi davrandığınız için Uğurlar Olsun.40 dereden su getirdiniz ya altı üstü bir yazılım istiyoruz yok şuraya başlık yaz yok toplu paylaşım olacak yok şöyle yok böyle oynatmayın insanları kardeşim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.Merhaba hi level tv 32hl530 32
ışık yanıp sönüyor daha önceki konulara baktım linkler vs hep silinmiş hata veriyor tv açılmıyor kırmızı ışık yanıyor sadece
hiç birşey değişmedi maalesef kaç defa denedim yine aynı devam ediyor aşamaları doğru bir şekilde denedimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.