sadece size verilen dosyayı indirebilirsiniz.!
Görüntü böyle geldi yardım edebilir misiniz![]()
Görüntü böyle geldi yardım edebilir misiniz![]()
Şuan seyir halindeyim akşam size panel yazılımı veririm.Görüntü böyle geldi yardım edebilir misiniz
cevabınız için teşekkür ederim bekliyorumŞuan seyir halindeyim akşam size panel yazılımı veririm.
Hayır lütfen yanlış anlamayın ben diğer yazılımlar daha fazla özellik getirir diye çok fazla talepte bulundum biliyorum ama anladımki gerçekten en stabil ve düzgün çalışan V0.1.35.25 miş diğer tü yazılımları denedim ama iyi değil o yüzden bu versiyonu yükleyip fabrikadannçıkmış gibi çalışmasını istiyorum o yüzden bu 35.25 versiyonu'nun fışi çekip takarak yükleme olanı varsa onu yoksa normal yükleme olanı rica edebilirmiyim teşekürlerustadım bazen bilerek yaptığını düşünüyorum.!
full yazılım konusundan güncelleme, Güncelleme konusundan full yazılım istiyorsun.!
cihazın etiketini buraya yüklermisin.
cihazın etiketini buraya yüklermisin.
internette bulduğum bilgiye göre anakart modeli 13AT203V1.0 sunny kartı sanırım (![]()
Google play store geldiğini okudum forumda ama o güncelleme benim tvme gelmedi eğer mümkünse son sürüm yazlimi varsa eger atabilirmisiniz
![]()
Google play store geldiğini okudum forumda ama o güncelleme benim tvme gelmedi eğer mümkünse son sürüm yazlimi varsa eger atabilirmisiniz
![]()
Panel yazılımı verildi.cevabınız için teşekkür ederim bekliyorum
tv arkasında bulunan etiketi.![]()
![]()
Sorun çözümü mevcut mu? Ne yapabiliriz.?
![]()
Sorunun çözümü var mı? Ne yapabiliriz.?
istediğiniz yazılım verildi.Hayır lütfen yanlış anlamayın ben diğer yazılımlar daha fazla özellik getirir diye çok fazla talepte bulundum biliyorum ama anladımki gerçekten en stabil ve düzgün çalışan V0.1.35.25 miş diğer tü yazılımları denedim ama iyi değil o yüzden bu versiyonu yükleyip fabrikadannçıkmış gibi çalışmasını istiyorum o yüzden bu 35.25 versiyonu'nun fışi çekip takarak yükleme olanı varsa onu yoksa normal yükleme olanı rica edebilirmiyim teşekürler
Rica etsem bana da yardımcı olabilirmisin eğer mümkünse?istediğiniz yazılım verildi.
Bu konudan sadece vestel cihazlara yardımcı oluyoruz.Rica etsem bana da yardımcı olabilirmisin eğer mümkünse?
Verdiğiniz yazılımı yükleyebildim ama maalesef sorunum devam ediyor. Bir servisin görmesi gerekecek anlaşılan yardımınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.İyi temenniniz için teşekkür ederiz verdiğiniz dosyayı indirdim Tv ye bağladığımda yazılım yükseltmek istemisiniz diyor evet kısmına basıyorum sonrada yazılım yüklenemedi diyor
kurulum talimatına uyun.!Verdiğiniz yazılımı yükleyebildim ama maalesef sorunum devam ediyor. Bir servisin görmesi gerekecek anlaşılan yardımınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.