Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,697
Tv'nin orjinal anakartı mı.?Vestel 32" yazılımı uymazmi
Panel kodu. Ves315wndb-02
![]()
![]()
Tv'nin orjinal anakartı mı.?Vestel 32" yazılımı uymazmi
Panel kodu. Ves315wndb-02
![]()
![]()
Led bar çalışıyorsaEvet orijinal anakart
![]()
![]()
Full yazılım verildi. Yükleyip sonucu bildirin.Evet orijinal anakart
![]()
![]()
çok eski bir kart buna uygun yazılım bulmanız oldukça zor.!Ustalar merhaba,
Vestel 32pf9322 led tv anakartı arızalı Anakart numarası 17MB70-4 bu anakartın samsung panel olduğunu hatırlıyorum.
Elimde 17MB70-5P Anakart var taktım fakat ekran ters gösteriyor bu LG panel ilgili resimleri ekledim.
yarım edebilirmisiniz.
teşekkürler
hayırlı işler
![]()
![]()
![]()
![]()
Ustalar merhaba,
Vestel 32pf9322 led tv anakartı arızalı Anakart numarası 17MB70-4
Elimde 17MB70-5P Anakart var taktım fakat ekran ters gösteriyor ilgili resimleri ekledim.
yardım edebilirmisiniz.
teşekkürler
hayırlı işler
![]()
![]()
![]()
![]()
yanlış yazılımların indirilip kurulmaması için yazılımları biz veriyoruz. Yapmanız gereken tek şey bu konu altına sorunu ne olduğunu yazmanız ve cihazın etiketini paylaşmanız.
2 ayrı konu açmışsınız, bana Dm atmışssınız ayrıca alakası başka konununda altına yazmışsınız.!
Bu acelenin sebebi nedir.!
Şota Hocam yetki verdiğiniz full yazılım linkinde hata cıkıyor indirme butonu cıkmıyor şu sekilde hata. birseyi yanlısmı yapıyorumyanlış yazılımların indirilip kurulmaması için yazılımları biz veriyoruz. Yapmanız gereken tek şey bu konu altına sorunu ne olduğunu yazmanız ve cihazın etiketini paylaşmanız.
2 ayrı konu açmışsınız, bana Dm atmışssınız ayrıca alakası başka konununda altına yazmışsınız.!
Bu acelenin sebebi nedir.!
Maalesef led bar var tvde görüntü yokLed bar çalışıyorsa
Full yazılım verildi. Yükleyip sonucu bildirin.
tekrar kontrol edin.Şota Hocam yetki verdiğiniz full yazılım linkinde hata cıkıyor indirme butonu cıkmıyor şu sekilde hata. birseyi yanlısmı yapıyorum
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
kart yazılımı aldımı.?Maalesef led bar var tvde görüntü yok
Düzeltme yapayım, yazılımın oldu teşekkür ederim dump dosyalarınida aldım, birazdan yüklerim ihtiyacı olan arkadaşlar kullansınkart yazılımı aldımı.?
dump dosyasını bize ulaştırırsanız sevinirim.Düzeltme yapayım, yazılımın oldu teşekkür ederim dump dosyalarınida aldım, birazdan yüklerim ihtiyacı olan arkadaşlar kullansın
Sorunum panele giden flat kablodan çıktı vaktinizi aldım tekrardan teşekkür ederim
dump dosyasını bize ulaştırırsanız sevinirim.