Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,432
Bu konudan sadece vestel cihazlara yardımcı oluyoruz.Rica etsem bana da yardımcı olabilirmisin eğer mümkünse?
Sizin açtığınız konudan devam edelim.
Bu konudan sadece vestel cihazlara yardımcı oluyoruz.Rica etsem bana da yardımcı olabilirmisin eğer mümkünse?
Verdiğiniz yazılımı yükleyebildim ama maalesef sorunum devam ediyor. Bir servisin görmesi gerekecek anlaşılan yardımınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.İyi temenniniz için teşekkür ederiz verdiğiniz dosyayı indirdim Tv ye bağladığımda yazılım yükseltmek istemisiniz diyor evet kısmına basıyorum sonrada yazılım yüklenemedi diyor
kurulum talimatına uyun.!Verdiğiniz yazılımı yükleyebildim ama maalesef sorunum devam ediyor. Bir servisin görmesi gerekecek anlaşılan yardımınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Çok teşekür ederimistediğiniz yazılım verildi.
İlginiz için Çok Teşekkürler ama yazılımı yüklediğimde vestel yazısı geliyor ama sonrası yokFull yazılım verildi.
Full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. kurulum talimatına harfiyen uyun.
merhaba vestel whatsapp hattından talep ettigim orjinal yazılımı. yüklediğimde tv acıkken yeniden baslatmaya yönlendirdi. yazılım yüklendi fakat vestel logosunda sürekli yeniden baslıyor. usb ile yazılım yuklemeye calıstıgımda ok tusula basarak. software update error hatası alıyorum. ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor. model numaram 8886169200118
Ne yazık ki yok.Seg 3226b için
17mb82s. U12 VE U10 EEPROM dosyaları mevcutmudr
Vestel 32" yazılımı uymazmiNe yazık ki yok.