S
serhatyigit72
Yeni Üye
- 24 Nis 2019
- 37
- 26
Merhaba 17mb140 logoda kalıp geri açılıyor önce kurtarma yazılımı olmazsa full yazılım deniyeceğim kurtarma yazılımı mevcut mu ustam
Merhaba 17mb140 logoda kalıp geri açılıyor önce kurtarma yazılımı olmazsa full yazılım deniyeceğim kurtarma yazılımı mevcut mu ustam
sana verebileceğim başka yazılım kalmadıkontol ettim görüntü yok tek bir led var televizyonun içinde onu da değiştirdim hala aynı seg yazısı gelip gidiyor
televizyonum seg 42snb5240 modeli anakartım 17mb82s tvyi açtığımda seg yazısı gelip gidiyor ancak televizyon açılmıyor tvnin hiçbir yerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı
![]()
kurtarma yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.İstifade etmeye gayret ediyorum
Teşekkürler..
![]()
![]()
![]()
Tv'de yazılım sorunu var mutlaka, daha önce hiç yazılım atmadım, öğrenmek istiyorum
Tv'nin sorunu, ilk açıldığında Seg logosu geliyor ve ekran karanlık, ledler sağlam, yeni değişti, yazılım atarak çözülür mü?
Şimdiden teşekkürler.
kurtarma yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.![]()
full yazılım verildi. bildirim çanını kontrol edin.Merhaba Ustalar
tv logoda kalıyor kurtarna yazılımı konusunda destek rica ediyorum.
kurtarma sonrası başarılı olursak birde güncelleme yazılımı vermenizi rica ederim.
17MB98
![]()
kurtarma yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.
Teşekkürler birazdan deniyim ustamkurtarma yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.
17mb82-2 ustam bu da logoda kalıp açılıyor kurtarma yazılımı rica etsem.Teşekkürler birazdan deniyim ustam
![]()
anakartı belirtttiğin için seriyi kontrol etmiyorum. Mb82 kurtarma verildi.Teşekkürler birazdan deniyim ustam
![]()
17mb82-2 ustam bu da logoda kalıp açılıyor kurtarma yazılımı rica etsem.
yok ustam denedim aynı full yazılım lazım atabilirseniz iyi olur teşekkürleranakartı belirtttiğin için seriyi kontrol etmiyorum. Mb82 kurtarma verildi.
deneyip bilgi ver.Mer
yok ustam denedim aynı full yazılım lazım atabilirseniz iyi olur teşekkürler
Arşivimde birebir yazılım yok benzeri var risk alırım diyorsanız link vereceğim.
kurtarma yazılımı linkini bildirim olarak gönderdim.sayın ustalarım nu tv finlux yaziyor fakat açılmıyor kurtarma yazılımı lazım acil olarak şimdiden teşekkür ederim![]()
menü 7935 yap ordan kapat![]()
Merhaba menü 4725'ten options1'e girdiğimde televizyonun hotel modunun etkin olduğunu gördüm ve bu değiştirilemiyor sanırım problem bundan kaynaklanıyor televizyonun hiçbir ayarı değiştirmemesi ve her açılışta aynı ayarlarla aynı kanallarla açılması.. bu modu kapatmanın bir yolu var mı ?