Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
kurtarma yazılımı linkini bildirim olarak gönderdim.sayın ustalarım nu tv finlux yaziyor fakat açılmıyor kurtarma yazılımı lazım acil olarak şimdiden teşekkür ederim
kurtarma yazılımı linkini bildirim olarak gönderdim.sayın ustalarım nu tv finlux yaziyor fakat açılmıyor kurtarma yazılımı lazım acil olarak şimdiden teşekkür ederim
menü 7935 yap ordan kapat
Merhaba menü 4725'ten options1'e girdiğimde televizyonun hotel modunun etkin olduğunu gördüm ve bu değiştirilemiyor sanırım problem bundan kaynaklanıyor televizyonun hiçbir ayarı değiştirmemesi ve her açılışta aynı ayarlarla aynı kanallarla açılması.. bu modu kapatmanın bir yolu var mı ?
Nasil indireceğim ustam kusura bakmakurtarma yazılımı linkini bildirim olarak gönderdim.
YAPMANIZ GEREKENLER
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
KOLAY GELSİNÜRÜN KODUM YUKARIDA Kİ AMA SÜRÜMÜ DÜŞÜK YAZILIMINI YÜKLEMEK İSTİYORUM AMA
Merhaba.sana verebileceğim başka yazılım kalmadı
arizanotlari
bildirim çanını kontrol etNasil indireceğim ustam kusura bakma
E evrensezikMerhaba.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosyayı indiremiyorum 24 saat içerisinde 3 dosya indirebilirsiniz diyordeneyip bilgi ver.
Düzeldi bu teşekkürlerkurtarma yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.
Tv deki sorun nedir? Konunun ilk mesajını okuyunuz.klasörden çıkartıp biçimlendirilmiş flasha atım TV'nin kumandasından ok tuşuyla fişi takıyorum normalde 5 dk standby ışığı yanıp yanıp sönmesi gerekirken benimki hiç sönmüyor
Full yazılımı yandex diskten atma şansınız yok mu acabaTeşekkürler birazdan deniyim ustam
17mb82-2 ustam bu da logoda kalıp açılıyor kurtarma yazılımı rica etsem.
Verilen full yazılım linkini indiremiyorum en fazla 3 defa indirebiliyormuşuz 24 saat içinde öyle yazıyordeneyip bilgi ver.
Full yazılımı yandex diskten atma şansınız yok mu acaba
Verilen full yazılım linkini indiremiyorum en fazla 3 defa indirebiliyormuşuz 24 saat içinde öyle yazıyor