Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Yazılımları link olarak paylaşmıyoruz.Full yazılımı yandex diskten atma şansınız yok mu acaba
Verilen full yazılım linkini indiremiyorum en fazla 3 defa indirebiliyormuşuz 24 saat içinde öyle yazıyor
Yazılımları link olarak paylaşmıyoruz.Full yazılımı yandex diskten atma şansınız yok mu acaba
Verilen full yazılım linkini indiremiyorum en fazla 3 defa indirebiliyormuşuz 24 saat içinde öyle yazıyor
bulabildinizmi nand flash dosyasını selamlarTOSHIBA 43L3863DG
WES430UNDB-2D-N12
23490427
SN: 8147860 800163
17MB211S
KH25L1606E
MT29F4G08ABAEA WP
Nand ve SPI flash dump
varmıdır yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.
modeli ney arkadaşTV açılmıyor yazılım yüklenmesi lazım dediler yüklemeye çalışıyorum kaç gündür
hılevelbulabildinizmi nand flash dosyasını selamlar
modeli ney arkadaş
tv açıkkken ekrana yakından fener tutarak görüntü var mı kontrol edin.Merhaba;
Tv de ekran hiç gelmiyor. Hangi kurtarma yazılımını yüklemeliyim?
seri bilgisi okunaklı değil ayrıca menü 4725 yapın ve açılan panelin görüntüsünü ekleyinMerhabalar
Tv’ ye sinyal yok hatası veriyo. Uydu kablosuyla oynayınca söküp takınca düzeliyo. Bi zaman sonra tekrar sinyal yok hatası veriyo. Kabloyu başka tvde denedim sorun olmadı. Tvye güncelleme gelmişti yapmadık sonra kayboldu güncelleme çıkan ekran . Bundan dolayı sorun olabilir mi
Kontrol ettim hiç görüntü yoktv açıkkken ekrana yakından fener tutarak görüntü var mı kontrol edin.
bildirim çanını kontrol et kurtarma yazılımı verdim.Kontrol ettim hiç görüntü yok
dosyayı indirip flash belleğe prosedüre göre attım.(Bellek 4 Gb) Tv de ki kırmızı ışık 5 dakikadır yanıp yanıp sönmeye devam ediyor. ne yapmam gerekmektedir.bildirim çanını kontrol et kurtarma yazılımı verdim.
başka yazılım verdim bunu deneyin.dosyayı indirip flash belleğe prosedüre göre attım.(Bellek 4 Gb) Tv de ki kırmızı ışık 5 dakikadır yanıp yanıp sönmeye devam ediyor. ne yapmam gerekmektedir.
yazılım sonlandı ama yine ekran gelmiyor.başka yazılım verdim bunu deneyin.
hiç görüntü gelmedi mi.? Logo vb.yazılım sonlandı ama yine ekran gelmiyor.
hiç görüntü yok.hiç görüntü gelmedi mi.? Logo vb.