R
ramazanekerbiçer
Yeni Üye
- 18 Ocak 2024
- 8
- 41
Televizyonum yazı gelip gidiyor açılmıyor yazılım yükleme linki verirmisiniz
Tv arkasındaki etiketi paylaşın.
Kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanınında yazılıma ulaşabilirsiniz.Merhaba hayırlı akşamlar
HI LEVEL 43HL560 Televizyonum açıldıktan sonra LED ışığı yanıp sönüyor
Yardımlarınızı rica ediyorum
![]()
Merhaba hayırlı akşamlar
HI LEVEL 43HL560 Televizyonum açıldıktan sonra LED ışığı yanıp sönüyor
Yardımlarınızı rica ediyorum
![]()
Kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanınında yazılıma ulaşabilirsiniz.
Cihazdaki sorun nedir.Vestel 40fb5050 40"
17mb82s full yazılımı lazım teşekkürler
Vestel 40fb5050 40"
17mb82s full yazılımı lazım teşekkürler
![]()
Cihaz hiç çalışmıyordu yazılım yükledim ışık geldi ekran gelmiyordu. pcf ptf dosyalarını ekran gelmediği için görmeden menü 4725 yapıp yükledim ve resimdeki gibi ekran geliyor renkler karmaşık ve marka logosunda artık vestel yazmıyor SEG yazıyorCihazdaki sorun nedir.
Arşivde uygun yazılım yok.Cihaz hiç çalışmıyordu yazılım yükledim ışık geldi ekran gelmiyordu. pcf ptf dosyalarını ekran gelmediği için görmeden menü 4725 yapıp yükledim ve resimdeki gibi ekran geliyor renkler karmaşık ve marka logosunda artık vestel yazmıyor SEG yazıyor
![]()
Full yazılım verildi, bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.Televizyonum Vestel marka. Televizyon açılıp kapanıyor. Vestel yazısı görünüyor sonra tekrar kapanıyor. Kurtarma yazılımını atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
![]()
Cod main (17mbxxxxxx) ???.Cihaz hiç çalışmıyordu yazılım yükledim ışık geldi ekran gelmiyordu. pcf ptf dosyalarını ekran gelmediği için görmeden menü 4725 yapıp yükledim ve resimdeki gibi ekran geliyor renkler karmaşık ve marka logosunda artık vestel yazmıyor SEG yazıyor
![]()
Arşivde uygun yazılım yok.By_Trol ,
arizanotlari
ustamCod main (17mbxxxxxx) ???.
Cod panel (VESxxxxxxxx) ???.
If the problem is not solved with the software from Arizanotlari, you have the panel profile below.ustam
mainboard 17MB82S
Panel VES395UNDC-2D-N12