By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,641
Arşivimde birebir yazılım yok benzeri var risk alırım diyorsanız link vereceğim.Merhaba,
Vestel 40PF7120 için full yazılım gerekli, şimdiden teşekkürler, kolay gelsin
![]()
Arşivimde birebir yazılım yok benzeri var risk alırım diyorsanız link vereceğim.Merhaba,
Vestel 40PF7120 için full yazılım gerekli, şimdiden teşekkürler, kolay gelsin
![]()
Malesef risk alamam birebir yazılım olması gerekli.Arşivimde birebir yazılım yok benzeri var risk alırım diyorsanız link vereceğim.
MaalesefMalesef risk alamam birebir yazılım olması gerekli.
Teşekkürler, 17MB95M anakart çokmu eski ?MaalesefTv eski
Güncelleme almayan her kart eskimiştir.Teşekkürler, 17MB95M anakart çokmu eski ?
Ustam kaç kez denedim hiç bir şey olmadıTelevizyonum yazı gelip gidiyor açılmıyor yazılım yükleme linki verirmisiniz
R ramazanekerbiçer, sota
bi yardım lütfe nUstam kaç kez denedim hiç bir şey olmadı
Acaba yazılım farklımı
Başka yerden yazılım indirip tv yüklemeye calistin mi.?Ustam kaç kez denedim hiç bir şey olmadı
Acaba yazılım farklımı
bi yardım lütfe n
yazılımı boş indirdim sanırım
Peki bana önerebileceğiniz bir çözüm varmıdır bu tv için yazılım dışında ?Güncelleme almayan her kart eskimiştir.
evet deneme yapmıstım baska yerden sızden onceBaşka yerden yazılım indirip tv yüklemeye calistin mi.?
Ona göre yazılım verelim.
yapacak pek birşey yok harici bir uydu alıcı alıp tv kullamaya devam edebilirsin.Peki bana önerebileceğiniz bir çözüm varmıdır bu tv için yazılım dışında ?
aferim, bunu en başta söyleseydin olmaz mıydıevet deneme yapmıstım baska yerden sızden once
Peki, teşekkürler.yapacak pek birşey yok harici bir uydu alıcı alıp tv kullamaya devam edebilirsin.
Rica etsem Yazılım yetkisini tekrar vermeniz münkün mü acaba. Süresi dolmuş mesajı yeni gördümFarklı bir yazılım yetkisi verildi yükleyip sonucu yazın