Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,819
Hi-level konusuna yazınız.
TVNİN IŞIĞI YANIYOR AMA AÇILMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Hi-level konusuna yazınız.
TVNİN IŞIĞI YANIYOR AMA AÇILMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Bir tane daha indirdim evet ve yine denedim yüklemeyi ama dediğim gibi artık ok tuşuna basılı tutunca standby ışığı tepki vermiyor. Sadece belli bir tempo ile yanıp sönüyor. Sanırım bişeyler ters gitti ya da tv de başka problem var. Yine de zahmet verdim size uğraştınız teşekkür ederim.28 dakika önce yazılımı indirmişsiniz.!
son indirdiğin yazılım tv'nin serisine uygun full yazılım.Bir tane daha indirdim evet ve yine denedim yüklemeyi ama dediğim gibi artık ok tuşuna basılı tutunca standby ışığı tepki vermiyor. Sadece belli bir tempo ile yanıp sönüyor. Sanırım bişeyler ters gitti ya da tv de başka problem var. Yine de zahmet verdim size uğraştınız teşekkür ederim.
Peki bir de öyle yapayım. Deneyince yazarım sonucuson indirdiğin yazılım tv'nin serisine uygun full yazılım.
Bence başka flash bellek dene.
kurtarma yazılımı verildi.
ANAKART DEĞİŞİMİ VE PANEL DEĞİŞİMİ YAPILMADI SORUNUMUZ VESTEL YAZISININ GİDİP GELMESİ STANDBY IŞIĞININ YANIP SONMESİ VE TV NİN AÇILMAMASI.
4gb den az boyutlu flaşım yoktu mecbur 16 gb flaşla denedim maalesef olmadı hocam :(kurat
kurtarma yazılımı verildi.
etiketteki seri bilgisi net değil daha yakın çekip buraya yükleyin.Vestel tv yayin izlerken birden kapandı yeniden başladı logo kısmı geliyor sonra kapanıyor tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyor sorun tam olarak nedir
Diskin boot tipine bakın gbt mi, mbr mi.
ANAKART DEĞİŞİMİ VE PANEL DEĞİŞİMİ YAPILMADI SORUNUMUZ VESTEL YAZISININ GİDİP GELMESİ STANDBY IŞIĞININ YANIP SONMESİ VE TV NİN AÇILMAMASI.
4gb den az boyutlu flaşım yoktu mecbur 16 gb flaşla denedim maalesef olmadı hocam :(
Bu tv nin kartı neydi
43fb5000Bu tv nin kartı neydi