S
suleymanst
Yeni Üye
- 18 Ocak 2024
- 34
- 42
Rica etsem Yazılım yetkisini tekrar vermeniz münkün mü acaba. Süresi dolmuş mesajı yeni gördümFarklı bir yazılım yetkisi verildi yükleyip sonucu yazın
Rica etsem Yazılım yetkisini tekrar vermeniz münkün mü acaba. Süresi dolmuş mesajı yeni gördümFarklı bir yazılım yetkisi verildi yükleyip sonucu yazın
MB95M ,en riskli karttır , tv sıfırlama yapıldı mı,kanal aratıldığında tüm kanalları buluyor muMalesef risk alamam birebir yazılım olması gerekli.
Bu tv nin kartı neydiUstam kaç kez denedim hiç bir şey olmadı
Acaba yazılım farklımı
bi yardım lütfe n
yazılımı boş indirdim sanırım
Peki, teşekkürler.
-Sıfırlama yapmak isteyince tv kapanıp açılıyor sadece.MB95M ,en riskli karttır , tv sıfırlama yapıldı mı,kanal aratıldığında tüm kanalları buluyor mu
Peki acaba usb ile kanal yüklense ne yapıyor ,belki içinde kalır kanal listesi(ilk aklıma gelen) Bir de tv kartı neydi tam olarak, mb95m mi yoksa mb95 mi?-Sıfırlama yapmak isteyince tv kapanıp açılıyor sadece.
-Kanal arama yapıyor, buluyor, sıralamayı değiştirebiliyor ama tv kapatıp açınca aynen eski haline, eski kanal listesine dönüyor ve her kapatıp açmada aynı tv kanalı ile açılıyor.
-Yani tv'de ne değişiklik yapılırsa yapılsın kapatıp açınca eski ayarları ile açılıyor hiçbirşey değişmemiş şekilde.
O şekilde denemedim ama sıfırlama dahi yapmıyor.Peki acaba usb ile kanal yüklense ne yapıyor ,belki içinde kalır kanal listesi(ilk aklıma gelen) Bir de tv kartı neydi tam olarak, mb95m mi yoksa mb95 mi?
Bunu (kartı) özellikle sordum çünkü biri 1mb lik flasha diğeri 2mb lik flasha sahip mb95 serisinin,yani 1mb boot ile 2mb boot dosyası mevcut,birbirlerine kesinlikle uymazlarlar,2 mb lik 1 olanı kaldırır ama 1 olan mb95li kart 2yi kaldırmaz kesinlikle çöker, eğer tv senin ise en azından hazır kanal listesi ile deneme yap çalışıyorsa kullan ama çalışmazsa servisten yardım almalısın ,bence en iyisi servisten yardım almak,tabii önce hazır kanal listesini yükle ,forumda vardı By_Trol yayınlamıştı ,bence ben çıkmadan deneO şekilde denemedim ama sıfırlama dahi yapmıyor.
17MB95M
By_Trol hocam en son bi yazılım yetkisi vermişsiniz ama göremedimRica etsem Yazılım yetkisini tekrar vermeniz münkün mü acaba. Süresi dolmuş mesajı yeni gördüm
Bildirim çanında göremiyorum yazılım indirme yetkisiniTekrar yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin yükledikten sonra sonucu yazın.
Ayrıca artık usb yi takıp ok tuşuna basılı tutup fişi taktığımda yeterince hızlı yanıp sönmüyor standby ışığı yani yükleme moduna geçmiyor. Şu an ışık normal şekilde yanıp sönüyor sadece tepki vermiyorBildirim çanında göremiyorum yazılım indirme yetkisini
28 dakika önce yazılımı indirmişsiniz.!Bildirim çanında göremiyorum yazılım indirme yetkisini