iyi forumlar bu televizyonum vestel logosunda takılı kalıyor yazılım dosyası olan varmı 17mb95m diye geciyor
![]()
![]()
![]()
iyi forumlar bu televizyonum vestel logosunda takılı kalıyor yazılım dosyası olan varmı 17mb95m diye geciyor
Son düzenleme:
![]()
![]()
![]()
şu an üzerine takılı olan kart buBulduğunuz karta da farklı yazılım yüklemesi denenmiş olabilir. Muhtemelen öyle çünkü hdmi portu teke düştüyse uyumsuz-farklı karta ait yazılım yüklenmiştir. Takılan kartın etiket görselini paylaşabilirseniz bir de onu araştıralım.
değil ben fotoda attıgım kart işte ama hallettimşu an üzerine takılı olan kart bu
![]()
kaçıncı tv derken sizden çözüm bekerken çözümü kendim buldum iyi forumlar. ilginiz için yinede teşekkürler.
Mesaj geçmişinizi bir incelesin kullanıcılar. Sizin KAÇINCI TV' deki sorun ya da kaçıncı yazılım isteyişiniz? Bu mesaj da SPAM' e giriyor bilginiz olsun.
şu an üzerine takılı olan kart bu
![]()
Bulduğunuz karta da farklı yazılım yüklemesi denenmiş olabilir. Muhtemelen öyle çünkü hdmi portu teke düştüyse uyumsuz-farklı karta ait yazılım yüklenmiştir. Takılan kartın etiket görselini paylaşabilirseniz bir de onu araştıralım.
Yazılım için öncelikle çok teşekkür ederim fakat yazılım indirmek istediğimde bu dosya tehlikeli yazıyor ve indirmiyorKurtarma yazılımı verildi. Sağ üst köşede çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Chrome' dan farklı bir tarayıcı ile deneyin. Chrome bazen böyle saçma hatalar verebiliyor. Dosyaların tamamı virüs taramasından periyodik olarak geçen orijinal dosyalardır.Yazılım için öncelikle çok teşekkür ederim fakat yazılım indirmek istediğimde bu dosya tehlikeli yazıyor ve indirmiyor
![]()
![]()
Selamun Aleyküm Ustalar. Tv üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Full Yazılımına ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz? Site içerisinde bi yazılım buldum fakat ;
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.! Hatası alıyorum.
konunun 1.mesajını okudunuz mu.?selamun aleyküm ustalar
şu yazılımı indirmek için izin sağlayabilir misiniz? teşekkürler.
Cihazın arkasındaki etiketi paylaşın, tv sorun nedir.?Toshiba 32LL3A63DT
SN : 8458262000962
pnl : 23642504
Full yazılım gerekli. Şimdiden tesekkurler