hocam verdiğin yazılım uydusuz model içinmiş bu tv uydulu günçelleme yazılımı atsam düzelirmiHelal olsun (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) benim web sitemdir![]()
hocam verdiğin yazılım uydusuz model içinmiş bu tv uydulu günçelleme yazılımı atsam düzelirmiHelal olsun (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) benim web sitemdir![]()
Düzelirhocam verdiğin yazılım uydusuz model içinmiş bu tv uydulu günçelleme yazılımı atsam düzelirmi
ekran ters çıkarsa yine haberim olsunhocam verdiğin yazılım uydusuz model içinmiş bu tv uydulu günçelleme yazılımı atsam düzelirmi
bulabilirsem yükleyecem inşallahDüzelir![]()
ptt dosyasını yükleyip düzeltiyorum hocam öyrendim sayendeekran ters çıkarsa yine haberim olsun![]()
bulabilirsem yükleyecem inşallah
ptt dosyasını yükleyip düzeltiyorum hocam öyrendim sayende
Maalesef![]()
![]()
![]()
merhaba
tv 32 inç vestel sorunu logo geliyor daha sonra logo gidiyor ekranda sadece aydınlatma çalışıyor harici hiçbir görev yapmıyor kurtarma yazılımı denemedim ama forumda aynı sıkıntıyı yaşayanlar full yazılım yükleyerek sonuca ulaşmışlar yardımcı olursanız sevinirim
Konunun ilk mesajını okuyun yazdığınız bilgiler eksikvestel 43FB5000 logo görünüp tv kayboluyor. Hangi yazılımı indirmem lazım ?
Konunun ilk mesajını okuyup istenilen bilgileri yazmanız lazım sadece bir tane yazılım yok sizin yazacağınız bilgiye göre yazılım verilir. Yanlış bilgi yanlış yazılım demektir yanlış yazılımda da tv hiç çalışmaz.17 mb 140 yazılımı indiremiyorum buraya yazmama rağmen
anakart değişmedi.Konunun ilk mesajını
![]()
okuyun yazdığınız bilgiler eksik
kurtarma yazılımı için sayfaya yazmanız gerekir diye çıkıyor indirme kısmında hata oluştu diyor.oyüzden yazmıştımKonunun ilk mesajını okuyup istenilen bilgileri yazmanız lazım sadece bir tane yazılım yok sizin yazacağınız bilgiye göre yazılım verilir. Yanlış bilgi yanlış yazılım demektir yanlış yazılımda da tv hiç çalışmaz.