Aşağıdaki linkte cevap yazıldı.Ustam hayırlı akşamlar seg marka tv 40 se 6500 model ana kart deyişimi yaptım yazılar ter bırde regal yazısı cıkıyor yardımcı olursanız sevinirim
Ustam hayırlı akşamlar seg marka tv 40 se 6500 model ana kart deyişimi yaptım yazılar ter bırde regal yazısı cıkıyor yardımcı olursanız sevinirim turuncu olan üstundeki ana kart yeşil sonradan takılan
![]()
Konunun ilk mesajını okuyun küçük harfle yazın.VESTEL 32HB5000 MARKA TELEVİZYONUN YAZILIMINI İNDİREMİYORUM KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ SN 8249613 902371 PNL 23511830 VPAZ 20274947
Işık sabit mi yanıyor.Merhaba tv de herhangi bir degisim yok yazilim coktu siteden bir yazilim bulup indirdim sadece logo gelip gidiyordu yazilim attiktan sonra logo gelmiyor tv acilmiyor tv isiklari yaniyor ve oyle kaliyor yazilim ne yuklemem lazim acil destek lutfen
![]()
evetIşık sabit mi yanıyor.
Tv arka kapak etiket resmini ekleyin yazdığınız rakamlarda yanlışlık var gibi19 inç Telefunken TV'im var, sitedeki en son Core Güncellemesi ile güncellemeye çalıştım. Maalesef siyah bir ekran ve yanıp sönen kırmızı bir LED kaldı ve şu anda artık başlamıyor.
Başlangıçta Tamam düğmesi yöntemiyle güncellemeyi denemek için yazılımın tamamını indirmeme yardımcı olabilir misiniz?
Yazılımın tamamını indiremiyorum.
Anakart 17MB110'dur
televizyon modeli: TE22275B35TXG
S/N: 7733901 700366
Hepinize teşekkür ederim
Işık sabit yanıyorsa ana kart yazılımı almaz yüklenmez. Etiketteki rakamlar okunmuyor ana kartın ne olduğunu seçemedim spi flash kullanılan bir ana kart ise spi flash yazılımı bulup yüklenmesi gerekir bu işlem için de teknik donanım gerekir.
anakart 17mb140Işık sabit yanıyorsa ana kart yazılımı almaz yüklenmez. Etiketteki rakamlar okunmuyor ana kartın ne olduğunu seçemedim spi flash kullanılan bir ana kart ise spi flash yazılımı bulup yüklenmesi gerekir bu işlem için de teknik donanım gerekir.