By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.stand bya basınca bazen açılıyor bazen açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.stand bya basınca bazen açılıyor bazen açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. sonucu yazın.
17mb140 kartı birebir değiştirdim. gelen kart seg için çıktı. ekran ters ve biraz renkler bozuk. full yazılım var mıdır?
Gözden kaçmışBy_Trol bi bakabilir misin?
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
VESTEL SMART 48FB7300 televizyon için yazılım gerekmekte mb110 yazılımı varmış sanırım yardımcı olur musunuz sn: 7746643 700777tavsiyeforumu.com
I have nothing for 17MB110 and panel T215HVN01.1.
Bunlar?
Teşekkür ederim
Ah....Non ho nulla per 17MB110 e pannello T215HVN01.1.
Non ho nulla per 17MB110 e pannello T215HVN01.1.
1. I don't have Michelangelo 2.16 softwareAh....
benim için herhangi bir öneriniz var mı? Hiçbir şey yapamayacağımı mı düşünüyorsun?
Yanılmıyorsam ürün yazılımının Michelangelo 2.16 olduğunu hatırlıyorum.
Aynı yazılıma sahip olduğunu düşündüğüm başka bir 32 inç Telefunken'im olsun istersem, o TV'nin yedeğini alıp buraya getirmenin bir yolu var mı?
Umutsuzum..
:(1. I don't have Michelangelo 2.16 software
2. You cannot copy the software from the TV to the stick.
1. Non ho il software Michelangelo 2.16
2. Non è possibile copiare il software dalla TV alla stick.
Try sending an email to the manufacturing company.:(
Yani başka seçeneğim kalmadı mı?
Televizyonla ilgili yazdığınız soruna maalesef yazılımın bile faydası yok olduğu gibi kullanacaksınız.Vestel 4K TV 55UA8990 LED
mb300 v0.1.26.47 tag 47 yazılıma ıhtiyacım var, bu sıtede 4. ve 5. sayfada arkadaşlar linkini koymuşlardı dosya upload a ama orda silinmiş yok daha tekraren eğer o yazılımı yüklerseniz ve bilgilendirirseniz memnun olurum.
Aynı televızyona sahıbım 4. ve 5. sayfadaki.
Problemım google hesabıma giremiyorum bendeki yazılımda v0.1.25.47tag 47 ve istediğim yazılım herhalde çözüm olacak çünkü o yazılımda google hesaba telefon veya tablet üzeri giril yapma imkanı var, diğer sorunlar ise cast , youtube , play stora hesabsız giriş olmuyor aynı o arkadaşların anlattığı şimdi başıma geldi.
Tv yi sıfırlama sebebim ise uydu kanallar teker teker sinyal yok vermesiydi, şimdi başka harici bir uydu alıcısıyla deneyeceğim.
Yeni üyeyim mesajıma verdiğinz yanıtı anladım ondan ayrıntılı yazdım.
Mesajımdaki yazılımı çözüm olarak yüklemek istiyorum ve o dosya silinmiş.
Lütfen o dosyaya erişebilecek ve gönderecek arkadaşa rica ediyorum varsa o dosyayı veya linki yazsı.
Teşekkür emeğinize ve sabrınıza.
İşe yaramadı. Aynı sorun devam ediyor. MB82S uydusuz yazılımını yüklesem olur mu?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.