By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
IMG_20231204_175921.jpg

17mb140 kartı birebir değiştirdim. gelen kart seg için çıktı. ekran ters ve biraz renkler bozuk. full yazılım var mıdır?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. sonucu yazın.

A Çevrimdışı

Atilla Efendi

Yeni Üye
3 Ara 2023
8
52

Vestel 4K TV 55UA8990 LED​

mb300 v0.1.26.47 tag 47 yazılıma ıhtiyacım var, bu sıtede 4. ve 5. sayfada arkadaşlar linkini koymuşlardı dosya upload a ama orda silinmiş yok daha tekraren eğer o yazılımı yüklerseniz ve bilgilendirirseniz memnun olurum.
Aynı televızyona sahıbım 4. ve 5. sayfadaki.
Problemım google hesabıma giremiyorum bendeki yazılımda v0.1.25.47tag 47 ve istediğim yazılım herhalde çözüm olacak çünkü o yazılımda google hesaba telefon veya tablet üzeri giril yapma imkanı var, diğer sorunlar ise cast , youtube , play stora hesabsız giriş olmuyor aynı o arkadaşların anlattığı şimdi başıma geldi.
Tv yi sıfırlama sebebim ise uydu kanallar teker teker sinyal yok vermesiydi, şimdi başka harici bir uydu alıcısıyla deneyeceğim.
Yeni üyeyim mesajıma verdiğinz yanıtı anladım ondan ayrıntılı yazdım.
Mesajımdaki yazılımı çözüm olarak yüklemek istiyorum ve o dosya silinmiş.
Lütfen o dosyaya erişebilecek ve gönderecek arkadaşa rica ediyorum varsa o dosyayı veya linki yazsı.
Teşekkür emeğinize ve sabrınıza.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

maradonapitbull

Yeni Üye
29 Kas 2023
7
31
Non ho nulla per 17MB110 e pannello T215HVN01.1.
Non ho nulla per 17MB110 e pannello T215HVN01.1.
Ah....

benim için herhangi bir öneriniz var mı? Hiçbir şey yapamayacağımı mı düşünüyorsun?

Yanılmıyorsam ürün yazılımının Michelangelo 2.16 olduğunu hatırlıyorum.

Aynı yazılıma sahip olduğunu düşündüğüm başka bir 32 inç Telefunken'im olsun istersem, o TV'nin yedeğini alıp buraya getirmenin bir yolu var mı?

Umutsuzum..

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Ah....

benim için herhangi bir öneriniz var mı? Hiçbir şey yapamayacağımı mı düşünüyorsun?

Yanılmıyorsam ürün yazılımının Michelangelo 2.16 olduğunu hatırlıyorum.

Aynı yazılıma sahip olduğunu düşündüğüm başka bir 32 inç Telefunken'im olsun istersem, o TV'nin yedeğini alıp buraya getirmenin bir yolu var mı?

Umutsuzum..
1. I don't have Michelangelo 2.16 software
2. You cannot copy the software from the TV to the stick.
1. Non ho il software Michelangelo 2.16
2. Non è possibile copiare il software dalla TV alla stick.

A Çevrimdışı

Atilla Efendi

Yeni Üye
3 Ara 2023
8
52
Vestel Androıd 4K 55UA8990 LED
1 Ana kart değişmedi.
2 Değişen yenilenen hiç bir sey yok
3 İşindeki yazılım v0.1.25.47tag47

IMG_20231205190127.jpg

İhtiyaç duyduğum yazılım bu sitede 5. sayfadaki yazılım o silinmiş
yani mb300 v0.1.26.47tag47
mümkünse lütfen.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Vestel 4K TV 55UA8990 LED​

mb300 v0.1.26.47 tag 47 yazılıma ıhtiyacım var, bu sıtede 4. ve 5. sayfada arkadaşlar linkini koymuşlardı dosya upload a ama orda silinmiş yok daha tekraren eğer o yazılımı yüklerseniz ve bilgilendirirseniz memnun olurum.
Aynı televızyona sahıbım 4. ve 5. sayfadaki.
Problemım google hesabıma giremiyorum bendeki yazılımda v0.1.25.47tag 47 ve istediğim yazılım herhalde çözüm olacak çünkü o yazılımda google hesaba telefon veya tablet üzeri giril yapma imkanı var, diğer sorunlar ise cast , youtube , play stora hesabsız giriş olmuyor aynı o arkadaşların anlattığı şimdi başıma geldi.
Tv yi sıfırlama sebebim ise uydu kanallar teker teker sinyal yok vermesiydi, şimdi başka harici bir uydu alıcısıyla deneyeceğim.
Yeni üyeyim mesajıma verdiğinz yanıtı anladım ondan ayrıntılı yazdım.
Mesajımdaki yazılımı çözüm olarak yüklemek istiyorum ve o dosya silinmiş.
Lütfen o dosyaya erişebilecek ve gönderecek arkadaşa rica ediyorum varsa o dosyayı veya linki yazsı.
Teşekkür emeğinize ve sabrınıza.
Televizyonla ilgili yazdığınız soruna maalesef yazılımın bile faydası yok olduğu gibi kullanacaksınız.

Geri
Üst Alt