By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Bilgiler eksik konunun ilk mesajını okuyun.VESTEL SMART 48FB7300 televizyon için yazılım gerekmekte mb110 yazılımı varmış sanırım yardımcı olur musunuz
sn: 7746643 700777
Bilgiler eksik konunun ilk mesajını okuyun.VESTEL SMART 48FB7300 televizyon için yazılım gerekmekte mb110 yazılımı varmış sanırım yardımcı olur musunuz
sn: 7746643 700777
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.vestel 32hb500017mb140 anakart kurtarma yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
sürekli açılıp kapanıyor yardımlarınızı bekliyorum
Gerekli bilgiler için konunun ilk mesajını okumalısınız.hocam ben sitedeki 17mb110 yazılımını nasıl indirebilirim sitedeki link hata veriyor
şimdide vestel yazıp kapanıyor .Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Size kurtarma yazılımı verildi kurtarma yazılımının logo ile alakası olmaz çalışmayan ana kartın çalışmasını sağlar ana kart değişikliği mi yaptınız.şimdide vestel yazıp kapanıyor .
Size faklı bir yazılım yetkisi daha verildi yükleyip sonucu yazın.şimdide vestel yazıp kapanıyor .
gönderdiğiniz yazılım oldu çok teşekkür ediyorumSize faklı bir yazılım yetkisi daha verildi yükleyip sonucu yazın.
Rica ederim.gönderdiğiniz yazılım oldu çok teşekkür ediyorum