By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,317
İlk mesajı okuyunuz.Selamun aleykum arkadaşlar,VESTEL 32HD7100T, ana kart 17MB211S,ekrana VESTEL yazıb durur kırmızı ışık yanıb sönür, proqramla ilgili olduğunu düşünürem, yardım ede bilermisiniz,
İlk mesajı okuyunuz.Selamun aleykum arkadaşlar,VESTEL 32HD7100T, ana kart 17MB211S,ekrana VESTEL yazıb durur kırmızı ışık yanıb sönür, proqramla ilgili olduğunu düşünürem, yardım ede bilermisiniz,
Rica ederim.Teşekkür edirem
Panel VES315WNVS-2D-N14 ????.![]()
zann edirem yalnış yere ekledim üzürlü sayın
![]()
![]()
I have SPI for flash memory. It is written with a programmer. I don't have for a stick.![]()
unutmuşum
kurtarma yazılımı verildi. yükleyip bilgi verin.Merhaba, logo geliyor ve kapanıyor. Full yazılım talep edebilir miyim?![]()
kurtarma yazılımı verildi. yükleyip bilgi verin.Merhaba iyi günler, benimde tv nin kırmızı ışığı yanıp sönüyor ve görüntü gelmeden kapanıyor. Bu konuyla ilgili başlık buldum ama oraya cevap veremedim. anladığım kadarıyla yazılım atıyolardı adminler. Yardımcı olursanız çok sevinirim
![]()
Full yazılım yükleyemiyorum. Tv yazılım yükleme komutunu almadan kapanıp açılmaya devam ediyor. Sorun ne olabilir sizce?kurtarma yazılımı verildi. yükleyip bilgi verin.