Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Ben de yazılım istiyorum Vestel televizyon seri numarası şu şekilde se 7942390 700222

Ben de yazılım istiyorum Vestel televizyon seri numarası şu şekilde se 7942390 700222

Merhaba Arkadaslar,
bana Tamir icin Panasonic TX-39FW334 TV getirildi.
Ariza: CI Sifre Modulunu tanimiyor. yeni Yazilimi olan arkadaslardan rica ediyorum ?

IMG_20230806_135202.jpg

IMG_20230806_135049.jpg

Tv üzerindeki manuel çalıştırma tuşu takılı kalmış olabilir üzerine 3-5 Defa bası uygulayın sorun devam ederse donanımsal arıza vardır.
Ondon dolayı değil
Televizyonu normal izlerken 10 dk sonra kapanıyor
Ama YouTube girince video açılır açılmaz kapanıyor

Ondon dolayı değil
Televizyonu normal izlerken 10 dk sonra kapanıyor
Ama YouTube girince video açılır açılmaz kapanıyor
Bunları ilk mesajınızda belirtmeniz gerekirdi boşuna yazılım işi ile uğraşılmazdı. Wifi kartı veya wifi ile anakart arası kablo arızalıdır.

merhabalar televizyonum açılmıyor kırmız ışık yanıp sönüyor varsa ful ve kurtarma yazılımı elinize verirmisiniz saygılarla

televizyon.jpg
Kurtarmaz yazılımı verildi. Gelen bildirimi takip edip yükledikten sonra sonucu yazın.

Cihazdaki sorun nedir.?

Bunları ilk mesajınızda belirtmeniz gerekirdi boşuna yazılım işi ile uğraşılmazdı. Wifi kartı veya wifi ile anakart arası kablo arızalıdır.
Ama tamirci yazılım dedi diye öyle dedim

Geri
Üst Alt