Teşekkür ederim.düzelttim yazıyı klavyede caps lock arızalı hep büyük yazıyordu
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
Teşekkür ederim.düzelttim yazıyı klavyede caps lock arızalı hep büyük yazıyordu
Kart üzerinde seri no etiketi göremiyorum. Herhangi bir donanım değişikliği yapılmış mıdır? (Panel, anakart)![]()
![]()
![]()
Vestel yazısı geliyor açmıyor ledler yanıyor kurtarmam için yazılım varmı acaba elimdekiler uymadı sistem bilgisini okuyamadığım için kaç versiyon olduğunuda bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Tesekkürler
@slowfood üstat size yazılım verdi fakat donanım orijinal mi tv işlem görmüş gibi barkod üzerine "ATMACA" İle başlayan not iliştirilmiş.ekran açılıp kapanıp vestel logoda kalıyor.usta
![]()
![]()
Donanım değişikliğinde boşuna uğraşılmasın diye yazdım.yok hocam sunny serviyim bizim etiket üzerinde
hayır hiç müdahale edilmemiş ilk kapağını açtım bu şekildeydiKart üzerinde seri no etiketi göremiyorum. Herhangi bir donanım değişikliği yapılmış mıdır? (Panel, anakart)
TV' de herhangi bir donanım değişikliği (Panel, Anakart) yapılmış mıdır? Standby ışığı yanıp sönüyor mu?![]()
Merhaba resimdeki seri nolu Tv VESTEL logosu gelip tekrar kapanıyor. Herhangi bir şekilde açılmıyor. Kurtarma yazılımı verebilirmisiniz?
İyi çalışmalar...
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.hayır hiç müdahale edilmemiş ilk kapağını açtım bu şekildeydi
USB belleği değiştirerek deneyin. 16 GB' tan büyük olmamasına dikkat edin. Disk genius veya benzeri bir programla belleğin master boot sektörünün MBR olup olmadığını kontrol edin. GPT ise MBR yapın. Sonucu bildirin.yüklenmedi usta
ustam tesekkürler bu verdigin dosya carbon 1 çaliştırdı iyi çalişmalarKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
Rica ederiz. İyi akşamlar.ustam tesekkürler bu verdigin dosya carbon 1 çaliştırdı iyi çalişmalar
Yazılım verildi sağ üst köşedeki bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması yazılımın olduğu yerde yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Merhaba resimdeki seri nolu Tv VESTEL logosu gelip tekrar kapanıyor. Herhangi bir şekilde açılmıyor. Kurtarma yazılımı verebilirmisiniz?
İyi çalışmalar...