muesli
Yeni Üye
- 20 Tem 2023
- 8
- 43
Bummer?
Means "that's a pity" or "what a shame" :-)
Bummer?
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Vestel 65U9500 Tv İçin core yazılımı lazım. Yardımcı olur musunuz?
The software you see on that page is the software used for the productions of the Türkiye region. Only yokoono master can supply the software suitable for your region.
It's not just hdmi port problem. It causes the card to malfunction and some features to be turned off.That's fine, really. All I need is one working HDMI port on the device. Happy to flash the software for Türkiye region!
Full yazılım lazım hocam baska yazılım yuklemisim ugrasirken birde verildi demissiniz ama nasil bulacağımMerhaba. Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.
It's not just hdmi port problem. It causes the card to malfunction and some features to be turned off.
Mesajı dikkatlice tekrar okuyun. Diğer konulara aynı mesajı kopyalamayın.Full yazılım lazım hocam baska yazılım yuklemisim ugrasirken birde verildi demissiniz ama nasil bulacağım
Mevcut yazılımları seri numarası ile eşleştirerek cihazla uyumlu olacak şekilde paylaşıyoruz. Bunun dışındaki isteklerinizi By_Trol ustamıza ileteceğim. Eğer benim bilmediğim bir detay var ve paylaşabilirse yanıtlayacaktır.I don't need any of the advanced features, I don't even need the card or tuner to work. As long as one HDMI port works I'd be happy. The alternative is throwing this TV away right now, because it immediately turns itself off again. I may try flashing the software of an alternative device, but I know that often results in the panel displaying the image upside down.
Pinging A attilaa0 who had the same issue with the same device. Would you mind sharing the download with me?
Okudum hocam tamam yetkilendirme ile indirme islemi oluyormus başka mb82s anakart buldum taktım ekran ters ve renkler zit panel yazılımı uymadi galiba 2 yil once ayni model tv ye full yazılım yuklemistim ama harddiskim bozuldu yazilimlar silindi bu yüzden full yazilim istedimMesajı dikkatlice tekrar okuyun. Diğer konulara aynı mesajı kopyalamayın.
Ayrıca başka yazılım denendiğinden bahsetmediniz. Kurtarma yazılımı ile TV açılmadı ise full yazılım yüklenmez. Donanım yönünden kontrolü gerekir. MB82 yazılım yüklemelerine hassas bir karttır.
Şimdi tüm tablo iyice karıştı. Önceki mesajınızda logoda kalıyor, açılmıyor dediniz, kurtarma yazılımı verdim. Kurtarma yazılımıyla açılış prosesine gelmeyen TV' ye full yazılım yüklenmez.Okudum hocam tamam yetkilendirme ile indirme islemi oluyormus başka mb82s anakart buldum taktım ekran ters ve renkler zit panel yazılımı uymadi galiba 2 yil once ayni model tv ye full yazılım yuklemistim ama harddiskim bozuldu yazilimlar silindi bu yüzden full yazilim istedim
Evet kurtarma olmayinca Anakarti değiştirdim hocam taktığım anakarttaŞimdi tüm tablo iyice karıştı. Önceki mesajınızda logoda kalıyor, açılmıyor dediniz, kurtarma yazılımı verdim. Kurtarma yazılımıyla açılış prosesine gelmeyen TV' ye full yazılım yüklenmez.
Daha sonra başka yazılım denedim dediniz ki bunun da açıklamasını yaptım. MB82 anakartlar yazılım yüklemelerinde kolay kolay hata kaldırmaz.
Şimdi panel hatası var diyorsunuz.
Eğer son karar panel hatası ise sizi bir başka konuya aktarıp oradan yardımcı olacağım.
Aşağıdaki konuyu okuyun;Evet kurtarma olmayinca Anakarti değiştirdim hocam taktığım anakartta
Boyle bir sorun aldım panel yazilimi uygun değil
Hastanede teknikerim daha önce cok kez yüklenmiştim yazılım
Hastanenin cihazı
Aşağıdaki konuyu okuyun;
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Aşağıdaki konuya aldığınız panel dosyasını dosya.tc , wetransfer v.b. Bir yöntemle bize gönderin. Panel dosyasını düzenleyerek size ileteceğim.
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Panelin bozuk görüntüsünü de paylaşın.