muesli Çevrimdışı

muesli

Yeni Üye
20 Tem 2023
8
43
It's not just hdmi port problem. It causes the card to malfunction and some features to be turned off.

I don't need any of the advanced features, I don't even need the card or tuner to work. As long as one HDMI port works I'd be happy. The alternative is throwing this TV away right now, because it immediately turns itself off again. I may try flashing the software of an alternative device, but I know that often results in the panel displaying the image upside down.

Pinging A attilaa0 who had the same issue with the same device. Would you mind sharing the download with me?

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Full yazılım lazım hocam baska yazılım yuklemisim ugrasirken birde verildi demissiniz ama nasil bulacağım
Mesajı dikkatlice tekrar okuyun. Diğer konulara aynı mesajı kopyalamayın.

Ayrıca başka yazılım denendiğinden bahsetmediniz. Kurtarma yazılımı ile TV açılmadı ise full yazılım yüklenmez. Donanım yönünden kontrolü gerekir. MB82 yazılım yüklemelerine hassas bir karttır.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
I don't need any of the advanced features, I don't even need the card or tuner to work. As long as one HDMI port works I'd be happy. The alternative is throwing this TV away right now, because it immediately turns itself off again. I may try flashing the software of an alternative device, but I know that often results in the panel displaying the image upside down.

Pinging A attilaa0 who had the same issue with the same device. Would you mind sharing the download with me?
Mevcut yazılımları seri numarası ile eşleştirerek cihazla uyumlu olacak şekilde paylaşıyoruz. Bunun dışındaki isteklerinizi By_Trol By_Trol ustamıza ileteceğim. Eğer benim bilmediğim bir detay var ve paylaşabilirse yanıtlayacaktır.

E Çevrimdışı

erdem0055

Yeni Üye
4 Eyl 2020
19
31
Mesajı dikkatlice tekrar okuyun. Diğer konulara aynı mesajı kopyalamayın.

Ayrıca başka yazılım denendiğinden bahsetmediniz. Kurtarma yazılımı ile TV açılmadı ise full yazılım yüklenmez. Donanım yönünden kontrolü gerekir. MB82 yazılım yüklemelerine hassas bir karttır.
Okudum hocam tamam yetkilendirme ile indirme islemi oluyormus başka mb82s anakart buldum taktım ekran ters ve renkler zit panel yazılımı uymadi galiba 2 yil once ayni model tv ye full yazılım yuklemistim ama harddiskim bozuldu yazilimlar silindi bu yüzden full yazilim istedim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Okudum hocam tamam yetkilendirme ile indirme islemi oluyormus başka mb82s anakart buldum taktım ekran ters ve renkler zit panel yazılımı uymadi galiba 2 yil once ayni model tv ye full yazılım yuklemistim ama harddiskim bozuldu yazilimlar silindi bu yüzden full yazilim istedim
Şimdi tüm tablo iyice karıştı. Önceki mesajınızda logoda kalıyor, açılmıyor dediniz, kurtarma yazılımı verdim. Kurtarma yazılımıyla açılış prosesine gelmeyen TV' ye full yazılım yüklenmez.

Daha sonra başka yazılım denedim dediniz ki bunun da açıklamasını yaptım. MB82 anakartlar yazılım yüklemelerinde kolay kolay hata kaldırmaz.

Şimdi panel hatası var diyorsunuz.

Eğer son karar panel hatası ise sizi bir başka konuya aktarıp oradan yardımcı olacağım.

Aşağıdaki konuyu okuyun;

Aşağıdaki konuya aldığınız panel dosyasını dosya.tc , wetransfer v.b. Bir yöntemle bize gönderin. Panel dosyasını düzenleyerek size ileteceğim.

E Çevrimdışı

erdem0055

Yeni Üye
4 Eyl 2020
19
31
Şimdi tüm tablo iyice karıştı. Önceki mesajınızda logoda kalıyor, açılmıyor dediniz, kurtarma yazılımı verdim. Kurtarma yazılımıyla açılış prosesine gelmeyen TV' ye full yazılım yüklenmez.

Daha sonra başka yazılım denedim dediniz ki bunun da açıklamasını yaptım. MB82 anakartlar yazılım yüklemelerinde kolay kolay hata kaldırmaz.

Şimdi panel hatası var diyorsunuz.

Eğer son karar panel hatası ise sizi bir başka konuya aktarıp oradan yardımcı olacağım.
Evet kurtarma olmayinca Anakarti değiştirdim hocam taktığım anakartta
Boyle bir sorun aldım panel yazilimi uygun değil
Hastanede teknikerim daha önce cok kez yüklenmiştim yazılım
Hastanenin cihazı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet kurtarma olmayinca Anakarti değiştirdim hocam taktığım anakartta
Boyle bir sorun aldım panel yazilimi uygun değil
Hastanede teknikerim daha önce cok kez yüklenmiştim yazılım
Hastanenin cihazı
Aşağıdaki konuyu okuyun;

Aşağıdaki konuya aldığınız panel dosyasını dosya.tc , wetransfer v.b. Bir yöntemle bize gönderin. Panel dosyasını düzenleyerek size ileteceğim.

Panelin bozuk görüntüsünü de paylaşın.

E Çevrimdışı

erdem0055

Yeni Üye
4 Eyl 2020
19
31
Aşağıdaki konuyu okuyun;

Panelin bozuk görüntüsünü de paylaşın.

20230721_124113.jpg

Hocam biz sizinle anlasamadik gitti panel yazilimi yuklemedim ben anakart degismistim yazılımı bulamayinca simdi baska bi anakart buldum panel uydu sadece açılırken telefunken yaziyor oda onemli değil
Tesekkur ederim
Ben sadece logoda kalan anakartin full yazilimini istemiştim

Geri
Üst Alt