MB82 için full yazılım verildi sağ üst köşedeki bildirimi kontrol edin.![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar tv logoda kalıyor acmiyor yazılım indirmeye çalışıyorum ama link sistemi değişmiş galiba talep acmami istiyor sistem yardımcı olabilir misiniz acaba
MB82 için full yazılım verildi sağ üst köşedeki bildirimi kontrol edin.![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar tv logoda kalıyor acmiyor yazılım indirmeye çalışıyorum ama link sistemi değişmiş galiba talep acmami istiyor sistem yardımcı olabilir misiniz acaba
The panel is VES550QNES-2D-U01 ???.
I don't have software for the stick. I have flash memory, but it is written with a programmer.
MB82 için full yazılım verildi sağ üst köşedeki bildirimi kontrol edin.
TV' deki problem nedir?merhaba resmini attığım TV ye ait yazılım lazım acil olarak yardımcı olur musunuz![]()
merhaba resmini attığım TV ye ait yazılım lazım acil olarak yardımcı olur musunuz![]()
Elektrik fişini takınca Vestel logusu geliyor mavi ışık yanıp yanıp sönüyor ve tekrardan kapanıp yeniden aynı şekilde açılıyor öyle devam ediyor döngüTV' deki problem nedir?
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin.Elektrik fişini takınca Vestel logusu geliyor mavi ışık yanıp yanıp sönüyor ve tekrardan kapanıp yeniden aynı şekilde açılıyor öyle devam ediyor döngü
Tamamı büyük harfle mesaj yazmayınız. Mesajınızı düzeltiniz.Merhaba Bana Vestel 3d Smart 48FA8200
SERİ:7490957 500328
Yazılım Lazım Arkadaşlar.
Büyük harfle ilgili daha önce defalarca uyarı aldınız. Bu son uyarım. Mesajlarınızı düzeltmezseniz üyeliğiniz sonlandırılacaktır.ekran açılıp kapanıp vestel logoda kalıyor.usta
![]()
![]()
Standby ledi yanıp sönüyor mu?![]()
![]()
![]()
Vestel yazısı geliyor açmıyor ledler yanıyor kurtarmam için yazılım varmı acaba elimdekiler uymadı sistem bilgisini okuyamadığım için kaç versiyon olduğunuda bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Tesekkürler
düzelttim yazıyı klavyede caps lock arızalı hep büyük yazıyorduBüyük harfle ilgili daha önce defalarca uyarı aldınız. Bu son uyarım. Mesajlarınızı düzeltmezseniz üyeliğiniz sonlandırılacaktır.