Kapak etiketi bozuk olanın.Her iki tv de mb140 mı emin misiniz kapak etiketi hangi tv nin
Diğerinin seri numarasının son 3 rakamı hariç pnl ve vpaz aynıKapak etiketi bozuk olanın.
Kapak etiketi bozuk olanın.Her iki tv de mb140 mı emin misiniz kapak etiketi hangi tv nin
Diğerinin seri numarasının son 3 rakamı hariç pnl ve vpaz aynıKapak etiketi bozuk olanın.
1 tane yazılım için yetki verilmiş mb140 kurtarma titanium isimli denedim birkaç kez ama yüklenmedi malesef.slowfood üstadın yetki verdiği yazılım yüklenmedi ise size başka bir yazılım yetkisi verdim onu deneyip sonucu yazın.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.10125835
Sn : 8346712 900850
32R4020HA 32" Regal Tv
17MB140TC Kart
Yazılımı Lazım Ustalarım
Dosyaların İçinde Var İndirimedim İzniniz Lazım Galiba
Farklı bir yazılım yetkisi daha verildi yüklemeyi deneyin yüklenmez ise donanımsal arıza olabilir.1 tane yazılım için yetki verilmiş mb140 kurtarma titanium isimli denedim birkaç kez ama yüklenmedi malesef.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.
LVDS kablosunu kontrol etme şansı oldu mu? Panele güç gidiyor mu?![]()
![]()
10125835
32R4020HA 32" Regal Tv
17MB140TC Kart
Arıza : Ledler Yanıp Kalıyor. Logo Gelmiyor
iade verdik ustam acelesi varmış müşterinin yazılımı deneyemedim.LVDS kablosunu kontrol etme şansı oldu mu? Panele güç gidiyor mu?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Kurulumdan sonra profil dosyalarıyla geliştireceğim genel bir MB211S tam yazılımı arıyorum. Bunun için bir profil dosyası almayı başardım.I have nothing in the archive for this combination.
Bu kombinasyon için arşivde hiçbir şeyim yok.
![]()
![]()
10125835
32R4020HA 32" Regal Tv
17MB140TC Kart
Arıza : Ledler Yanıp Kalıyor. Logo Gelmiyor
Arıza yazılımsal değildi.iade verdik ustam acelesi varmış müşterinin yazılımı deneyemedim.
The download links are solid. Read the first post of the thread and visually share information about the device. You may not download software to your device without proper authorization.(Apologies for this post being in English)
Hey guys, I got a JVC LT-55VU83A (Mainboard 17MB120) which automatically turns itself off, just briefly after being turned on. I've seen others in this forum fixing it by re-flashing the software / firmware via a USB stick, but sadly the links to the downloads here are already dead. Would someone be so kind and provide me a link to the software? (mb120_en.bin & co)
Çok teşekkürler!