slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
17MB96.jpg

Merhaba resimdeki tv nin full yazılımına ihtiyacım Var.Teşekkürler
TV' deki problem nedir?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
ızgaralardan herhangi bir ışık gözükmüyor ama led sürekli yanıyor logo gittikten sonra tv kumandadan kapatıldığı zamanki gibi
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildiriniz.

K Çevrimdışı

kalydnai

Yeni Üye
19 Tem 2023
9
27
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildiriniz.
Tesekkür ederim. Anlatıldığı gibi yüklemeyi başlattım fakat stby ışığı 15 dakikadır hızlı yanıp sönüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal midir? Bir de başka bir başlıkta eski versiyonlar için transition yazılım gerektiği yazıyordu. Benim de onu yüklemem gerekir mi bu versiyona geçmek için?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tesekkür ederim. Anlatıldığı gibi yüklemeyi başlattım fakat stby ışığı 15 dakikadır hızlı yanıp sönüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal midir? Bir de başka bir başlıkta eski versiyonlar için transition yazılım gerektiği yazıyordu. Benim de onu yüklemem gerekir mi bu versiyona geçmek için?
Siz versiyon yükseltmiyor, cihazın toparlanması için full yazılım yüklüyorsunuz. Aynı bellekle bir kez daha deneyin. Olmadıysa belleği değiştirerek deneyin. Fişi söküp takarken bellek cihazda takılı kalmasın. Belleği söküp, fişi çıkardıktan sonra, belleği takıp ardından fişi takın.

K Çevrimdışı

kalydnai

Yeni Üye
19 Tem 2023
9
27
Siz versiyon yükseltmiyor, cihazın toparlanması için full yazılım yüklüyorsunuz. Aynı bellekle bir kez daha deneyin. Olmadıysa belleği değiştirerek deneyin. Fişi söküp takarken bellek cihazda takılı kalmasın. Belleği söküp, fişi çıkardıktan sonra, belleği takıp ardından fişi takın.
Tamamdır deniyorum hemen.

teşekkür ederim deniyorum hemen
Aynı bellekle tekrar denedim oldu ama ekran ters :)

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,846
Tekrar merhaba, hangi yazılımı yüklemeliyim acaba?

Tv çalışıyor ki servis menü resmi eklemişsiniz yazınızın birinde de ızgaradan bahsedip çalışmıyor gibi yazı yazmışsınız. Siz tv yi güncellemek mi istiyorsunuz çalışmıyor mu? Öncelikle bunu detaylı belirtin.

K Çevrimdışı

kalydnai

Yeni Üye
19 Tem 2023
9
27
Servis menüsü resmini diğer çalışan aynı tvden ekledim. Aynı tvden aynı anda 2 adet almıştım. İlk mesajımda da söylemiştim ama gözden kaçmış herhalde. Bu tv anlattığım gibi regal logosu çıkıp kapanıyordu ve stby ışığı sabit kalıyordu.

Geri
Üst Alt