slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
TV' deki problem nedir?
Merhaba resimdeki tv nin full yazılımına ihtiyacım Var.Teşekkürler
TV' deki problem nedir?
Merhaba resimdeki tv nin full yazılımına ihtiyacım Var.Teşekkürler
seg yazıp kapanıp açılıyor tvTV' deki problem nedir?
TV' de donanım değişikliği v.b. oldu mu? Bu arızayı göstermeden önce ne gibi bir problem yaşandı?seg yazıp kapanıp açılıyor tv
ızgaralardan herhangi bir ışık gözükmüyor ama led sürekli yanıyor logo gittikten sonra tv kumandadan kapatıldığı zamanki gibiLogo çıkıp tekrar kapanıyor demişsiniz. Led Barları TV arkasındaki ızgaralardan kontrol ettiniz mi?
tv de donanım değişikliği olmadı müşteri bu şekilde getirdiTV' de donanım değişikliği v.b. oldu mu? Bu arızayı göstermeden önce ne gibi bir problem yaşandı?
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildiriniz.ızgaralardan herhangi bir ışık gözükmüyor ama led sürekli yanıyor logo gittikten sonra tv kumandadan kapatıldığı zamanki gibi
tv de donanım değişikliği olmadı müşteri bu şekilde getirdi
ızgaralardan herhangi bir ışık gözükmüyor ama led sürekli yanıyor logo gittikten sonra tv kumandadan kapatıldığı zamanki gi
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildiriniz.tv de donanım değişikliği olmadı müşteri bu şekilde getirdi
teşekkür ederim deniyorum hemenFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildiriniz.
Tesekkür ederim. Anlatıldığı gibi yüklemeyi başlattım fakat stby ışığı 15 dakikadır hızlı yanıp sönüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal midir? Bir de başka bir başlıkta eski versiyonlar için transition yazılım gerektiği yazıyordu. Benim de onu yüklemem gerekir mi bu versiyona geçmek için?Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildiriniz.
Siz versiyon yükseltmiyor, cihazın toparlanması için full yazılım yüklüyorsunuz. Aynı bellekle bir kez daha deneyin. Olmadıysa belleği değiştirerek deneyin. Fişi söküp takarken bellek cihazda takılı kalmasın. Belleği söküp, fişi çıkardıktan sonra, belleği takıp ardından fişi takın.Tesekkür ederim. Anlatıldığı gibi yüklemeyi başlattım fakat stby ışığı 15 dakikadır hızlı yanıp sönüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal midir? Bir de başka bir başlıkta eski versiyonlar için transition yazılım gerektiği yazıyordu. Benim de onu yüklemem gerekir mi bu versiyona geçmek için?
Tamamdır deniyorum hemen.Siz versiyon yükseltmiyor, cihazın toparlanması için full yazılım yüklüyorsunuz. Aynı bellekle bir kez daha deneyin. Olmadıysa belleği değiştirerek deneyin. Fişi söküp takarken bellek cihazda takılı kalmasın. Belleği söküp, fişi çıkardıktan sonra, belleği takıp ardından fişi takın.
Aynı bellekle tekrar denedim oldu ama ekran tersteşekkür ederim deniyorum hemen
Tekrar merhaba, hangi yazılımı yüklemeliyim acaba?
Tv çalışıyor ki servis menü resmi eklemişsiniz yazınızın birinde de ızgaradan bahsedip çalışmıyor gibi yazı yazmışsınız. Siz tv yi güncellemek mi istiyorsunuz çalışmıyor mu? Öncelikle bunu detaylı belirtin.Tesekkür ederim. Anlatıldığı gibi yüklemeyi başlattım fakat stby ışığı 15 dakikadır hızlı yanıp sönüyor. Bu kadar uzun sürmesi normal midir? Bir de başka bir başlıkta eski versiyonlar için transition yazılım gerektiği yazıyordu. Benim de onu yüklemem gerekir mi bu versiyona geçmek için?