M
mhmynrllhbyr
Yasaklı Üye
- 7 Kas 2021
- 36
- 32
Programı yükledim çalıştı çok teşekkür ederimRica ederim.
Ekrana kuvvetli bir ışık kaynağını çok yakından tutunuz. Eğer belli belirsiz görüntü var ise donanım kaynaklıdır. Bir de ses geliyor mu?Selamlar,
Toshiba 32'' televizyon ilk açıldığında Toshiba yazısı geliyor sonra siyah ekrana dönüyor,problem yazılımsal olabilir mi?
Ekranda hiç görüntü yok simsiyah ama ses var,örneğin Netflixe girmek istediğinde sesden girdiği anlaşıluyor ama görüntü yokEkrana kuvvetli bir ışık kaynağını çok yakından tutunuz. Eğer belli belirsiz görüntü var ise donanım kaynaklıdır. Bir de ses geliyor mu?
Ekrana IŞIK tuttunuz mu?Ekranda hiç görüntü yok simsiyah ama ses var,örneğin Netflixe girmek istediğinde sesden girdiği anlaşıluyor ama görüntü yok
Görüntü sadece aç kapa yaptığında Toshiba yazısı olarak çıkıyor ve siyah ekrana dönüyor
Malesef tutamadım ben bunları size işyerinden yazarken evden servis televizyonu almış götürmüşEkrana IŞIK tuttunuz mu?
Ustam bu kez mesajınızı taşıdım. Ama sizden ricam yazılım mesajları yazılım konularına.değerli forum arkadaşlar elimdeki tv fişi taktığımızda stanby ledi göz kırpması yapıp tv açılıp vestel logosu gelip geri kapanıyor bu şekilde devam ediyor yazılımsal olduğunu düşüniyorum konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
led ile ilgi alakası yok hocam bu modele uygun yazılım dosyası varsa ekliyebilirsen sevinirimUstam bu kez mesajınızı taşıdım. Ama sizden ricam yazılım mesajları yazılım konularına.
Bu arada led barları kontrol ettiğinizi varsayıyorum.
kurtarma yazılımı verdim. bildirimlerinizi kontrol edin.değerli forum arkadaşlar elimdeki tv fişi taktığımızda stanby ledi göz kırpması yapıp tv açılıp vestel logosu gelip geri kapanıyor bu şekilde devam ediyor yazılımsal olduğunu düşüniyorum konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
kurtarma yazılımı verdim. bildirimlerinizi kontrol edin.VESTEL 32PH3125D FULL YAZILIMI LAZIM ARKADAŞLAR
SERİ NO:7148997 400540
Programı yükledim çalıştı çok teşekkür ederim