Çalışmıyorsa mb96 Ana kart üzerindeki etiketin resmini buraya ekler misin eski haline getirelim.Tüm talimatları harfiyen yerine getirdim. Ama tv yi kapattıktan sonra hiç açılmadı. Kırmızı led yanıp sönüyor hiç bir tepki yok
Çalışmıyorsa mb96 Ana kart üzerindeki etiketin resmini buraya ekler misin eski haline getirelim.Tüm talimatları harfiyen yerine getirdim. Ama tv yi kapattıktan sonra hiç açılmadı. Kırmızı led yanıp sönüyor hiç bir tepki yok
Dediğiniz gibi yaptım ama olmadı. Anakart fotoğrafını gönderiyorum çok teşekkür ederimÇalışmıyorsa mb96 Ana kart üzerindeki etiketin resmini buraya ekler misin eski haline getirelim.
Dediğiniz gibi yaptım ama olmadı. Anakart fotoğrafını gönderiyorum çok teşekkür ederim
![]()
![]()
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv açıldı efendim, ama ekran yine eskisi gibi ters*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Son verilen yazılım ana kart tekrar çalışması içindi panel yazılımı için panelin üzerindeki etiketin resmini buraya ekleyin @yokoono ve @hosbulduk ustada mb96 panel yazılımı varsa size yardımcı olurlar kendilerini etiketledim foruma giriş yaptıklarında yazışmayı göreceklerİndirmeye çalışıyorum indirilemedi diye hata veriyor
İndirmeye çalışıyorum indirilemedi diye hata veriyor
Tv açıldı efendim, ama ekran yine eskisi gibi ters
Son verilen yazılım ana kart tekrar çalışması içindi panel yazılımı için panelin üzerindeki etiketin resmini buraya ekleyin @yokoono ve @hosbulduk ustada mb96 panel yazılımı varsa size yardımcı olurlar kendilerini etiketledim foruma giriş yaptıklarında yazışmayı görecekler
Sahip değilim.![]()
Çok teşekkür ederim. Sizden bir haber bekleyeceğim. Minnettarım iyi çalışmalar dilerim
Teşekkür ederimSahip değilim.
@hosbulduk Tek umudum siz kaldınız. Panel yazılımına acil ihtiyacım var![]()
Çok teşekkür ederim. Sizden bir haber bekleyeceğim. Minnettarım iyi çalışmalar dilerim
Panel profile:@hosbulduk Tek umudum siz kaldınız. Panel yazılımına acil ihtiyacım varNe yaptıysam da bulamadım lütfen yardımcı olabilir misiniz
@By_Trol Kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum bir yolunu bulamadım. MB140 anakart kullanmaktan başka çarem kalmadı.
MB140
23415320
Vestel tv panel yazılımı var mi elinizde?
Teşekkür ederim sonucu iletirimPanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
iyi günler resimdeki panel yazılım gönderirseniz sevinirim ,şimdiden çok tşk
![]()
![]()
By_Trol ,Tv deki sorun nedir? Farklı bir model ana kart değişikliği yapıldı ise panel yazılımı yapısı nedeniyle uymayabilir.