By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,272
Peki ne yapmam lazım vewd store açılması için internet sağlayıcımı değiştirdim ama netflix yt açılıyor ama vewd de olan uygulamalar açılmıyor
Deneyebileceğim tv yok geçtiğimiz aylarda da vewd açılmıyor diye yazan üyeler vardı bir süre sonra tekrar açıldığını yazdılar. Portalde sorun olabilir sorun giderildiğinde siz hiç bir işlem yapmadan tekrar açılacaktır. Tv üretici firma ile olan lisans sözleşme süresi bittiyse yenilenmezse hiç bir zaman açılmaz.

O Çevrimdışı

Ozgur tuğrul

Yeni Üye
6 Nis 2018
15
48
Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Yukarıda belirttiğim marka ve model tv min standby da kalma açılmama sorunu var. Fişten çekip bir s

ADFE89F5-E520-4496-895B-09A0A12847BE.jpg

üre bekledikten sonra açılıyor. Ekran resmini paylaştım sizden ricam full yazılımı var ise ozgur_tugru@hotmail.com adresinden benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Saygılar.

M Çevrimdışı

manisa1234

Yeni Üye
17 Mar 2023
24
31
Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Yukarıda belirttiğim marka ve model tv min standby da kalma açılmama sorunu var. Fişten çekip bir s

üre bekledikten sonra açılıyor. Ekran resmini paylaştım sizden ricam full yazılımı var ise ozgur_tugru@hotmail.com adresinden benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Saygılar.
Ayni sorun bendede var

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,272

Geç açılıyorsa besleme kartında arıza vardır.

M Çevrimdışı

manisa1234

Yeni Üye
17 Mar 2023
24
31
Sönük kalıyorsa tv çalışıyordur ses var mı var ise panel aydınlatma ledleri arızalıdır.
hocam olayi birdaha anlatayim size
fise takiyorum standby isigi yanip yanip sondukten sonra tamamen kumanda ile hic bir tusa basmadigim halde standby isigi sonuyor.daha sonra fisi cekip bir sure bekliyorum yine aynisini yapiyor.tv hic bir sekilde acilmiyor bu sure zarfinda

O Çevrimdışı

Ozgur tuğrul

Yeni Üye
6 Nis 2018
15
48
Geç açılıyorsa besleme kartında arıza vardır.
Hatır geç açılma problemi yok. Cihaz stand by da kalıyor hiç açılmıyor. Fişini çekip beklemek gerekiyor bir süre.

O Ozgur tuğrul, By_Trol By_Trol

Hatır geç açılma problemi yok. Cihaz stand by da kalıyor hiç açılmıyor. Fişini çekip beklemek gerekiyor bir süre.

O Ozgur tuğrul, @By_Trol[/USE
[/QUOTE]

Hocam çekirdek yazılımlara da erişemiyorum. İzin gerekiyor diye yazıyor. Rica etsem çekirdek yazılımlar için indirme izni verebilir misiniz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt