O Çevrimdışı

OĞUZX

Yeni Üye
15 Mar 2023
15
40
20230316_022008.jpg

Kumandadan menü (ev-home) tuşuna bas hemen 4725 tuşla okunaklı servis menüsünden foto çek,(yukarıdaki gibi kötü foto olmasın,okunmuyor çünkü) ,buraya ekle ki kart görünsün :ok

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,258

Yazılım verildi.
Tv eski olduğu için günümüz teknolojisine göre güncelleme yazılımı ile çok fazla değişen bir şey olmayacak
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,258
Tv henüz 3-4 Aylık arızalı mı? Güncelleme yazılımı istiyorsanız bu yazacaklarım modele göre biraz farklılıklar gösterebilir tv çalışırken kumanda üzerinden Menü/ Ayarlar/ Sistem/ Yazılım yükselme/ Başlat yaparak yeni yazılım varsa internet üzerinden tv nin kendisine güncel yazılımı buldurup yükletebilirsiniz. Bu arada sizin tv üzerindeki yazılımı görebilmemiz için tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

cottet Çevrimdışı

cottet

Yeni Üye
4 Nis 2022
13
35
Tv henüz 3-4 Aylık arızalı mı? Güncelleme yazılımı istiyorsanız bu yazacaklarım modele göre biraz farklılıklar gösterebilir tv çalışırken kumanda üzerinden Menü/ Ayarlar/ Sistem/ Yazılım yükselme/ Başlat yaparak yeni yazılım varsa internet üzerinden tv nin kendisine güncel yazılımı buldurup yükletebilirsiniz. Bu arada sizin tv üzerindeki yazılımı görebilmemiz için tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Hayır arızalı değil. Biz (kardeşlerimle) bu cihazdan 3 adet satın aldık ikisinde ses ile ilgili sıkıntılar var (sanırım MB180 cihazların bir çoğunda bu sorun var) aylardır uğraşıp çözüm bulamadım ve daha kötüsü meseleyi Vestel'e anlatamadım bile. Geçen gün kendi cihazım için yazılımı yükledim ve kurulum sonrası seste bir sorun (cızırtı vs) olmadığını gördüm.

Bu etiketini attığım cihazın da subwoofer'ında cızırtı gibi sorunlar var basslar gereksiz fazla resmen çılgın atıyor :) buna da yazılımı yükleyip sıfırlarsam çözüleceğini umuyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,258
Hayır arızalı değil. Biz (kardeşlerimle) bu cihazdan 3 adet satın aldık ikisinde ses ile ilgili sıkıntılar var (sanırım MB180 cihazların bir çoğunda bu sorun var) aylardır uğraşıp çözüm bulamadım ve daha kötüsü meseleyi Vestel'e anlatamadım bile. Geçen gün kendi cihazım için yazılımı yükledim ve kurulum sonrası seste bir sorun (cızırtı vs) olmadığını gördüm.

Bu etiketini attığım cihazın da subwoofer'ında cızırtı gibi sorunlar var basslar gereksiz fazla resmen çılgın atıyor :) buna da yazılımı yükleyip sıfırlarsam çözüleceğini umuyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Menü 4725 İle resim istemiştim eklemediniz sizin tv de daha üst versiyon yazılım varsa bizim vereceğimiz yazılım alt versiyon ise sorununuzu çözmez ayrıca ses sorunu çözülen tv deki yazılım ile sorunlu olan yazılım versiyonlarını da buraya yazar mısınız.

cottet Çevrimdışı

cottet

Yeni Üye
4 Nis 2022
13
35
Menü 4725 İle resim istemiştim eklemediniz sizin tv de daha üst versiyon yazılım varsa bizim vereceğimiz yazılım alt versiyon ise sorununuzu çözmez ayrıca ses sorunu çözülen tv deki yazılım ile sorunlu olan yazılım versiyonlarını da buraya yazar mısınız.

20220407_082841.jpg

Şu ses ile ilgili sıkıntıların olduğu

20230316_091826.jpg

Şu ses ile ilgili sıkıntıların neredeyse çözüldüğü

Detaylar için vaktiniz varsa ve eğer isterseniz görüşebiliriz. İlginiz alakanız için çok teşekkürler.

--

Diğer cihaz için de fotoğraf ekleyeceğim şuan uzaktayım cihaza.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,258
20220407_082841.jpg

Şu ses ile ilgili sıkıntıların olduğu

20230316_091826.jpg

Şu ses ile ilgili sıkıntıların neredeyse çözüldüğü

Detaylar için vaktiniz varsa ve eğer isterseniz görüşebiliriz. İlginiz alakanız için çok teşekkürler.

--

Diğer cihaz için de fotoğraf ekleyeceğim şuan uzaktayım cihaza.

Kullanıcılar için gizli metin: cottet

S Çevrimdışı

sadosado

Yasaklı Üye
8 Haz 2020
60
52
Merhabalar bu tv de şöyle bir yazılımsal sorun var kartı değiştirdim ekran ters olarak gözüküyor bunun elinde yazılımı olan atabilirmi

16790708961381.jpg

16790708961501.jpg

16790708961651.jpg

16790708961781.jpg

M Çevrimdışı

manisa1234

Yeni Üye
17 Mar 2023
24
31
Hocam kolay gelsin 40ME4000 Yazilimi mevcutmudur.yardimci olursaniz sevinirim askeriyenin guvenlik kamerasi televizyonu cok onemli

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hocam kolay gelsin 40ME4000 Yazilimi mevcutmudur.yardimci olursaniz sevinirim askeriyenin guvenlik kamerasi televizyonu cok onemli

sorun nedir? Ayrica menü 4725 yaptiktan sonra cikan ekran görüntüsünü paylasirsaniz arkadaslar daha cabuk yardimci olabilir.

Geri
Üst Alt