Kumandadan menü (ev-home) tuşuna bas hemen 4725 tuşla okunaklı servis menüsünden foto çek,(yukarıdaki gibi kötü foto olmasın,okunmuyor çünkü) ,buraya ekle ki kart görünsünHocam Bunun Yazılımı Hangisi Masraflı Olduk Biraz![]()

Kumandadan menü (ev-home) tuşuna bas hemen 4725 tuşla okunaklı servis menüsünden foto çek,(yukarıdaki gibi kötü foto olmasın,okunmuyor çünkü) ,buraya ekle ki kart görünsünHocam Bunun Yazılımı Hangisi Masraflı Olduk Biraz![]()

Kumandadan menü (ev-home) tuşuna bas hemen 4725 tuşla okunaklı servis menüsünden foto çek,(yukarıdaki gibi kötü foto olmasın,okunmuyor çünkü) ,buraya ekle ki kart görünsün![]()
Tv henüz 3-4 Aylık arızalı mı? Güncelleme yazılımı istiyorsanız bu yazacaklarım modele göre biraz farklılıklar gösterebilir tv çalışırken kumanda üzerinden Menü/ Ayarlar/ Sistem/ Yazılım yükselme/ Başlat yaparak yeni yazılım varsa internet üzerinden tv nin kendisine güncel yazılımı buldurup yükletebilirsiniz. Bu arada sizin tv üzerindeki yazılımı görebilmemiz için tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Hayır arızalı değil. Biz (kardeşlerimle) bu cihazdan 3 adet satın aldık ikisinde ses ile ilgili sıkıntılar var (sanırım MB180 cihazların bir çoğunda bu sorun var) aylardır uğraşıp çözüm bulamadım ve daha kötüsü meseleyi Vestel'e anlatamadım bile. Geçen gün kendi cihazım için yazılımı yükledim ve kurulum sonrası seste bir sorun (cızırtı vs) olmadığını gördüm.Tv henüz 3-4 Aylık arızalı mı? Güncelleme yazılımı istiyorsanız bu yazacaklarım modele göre biraz farklılıklar gösterebilir tv çalışırken kumanda üzerinden Menü/ Ayarlar/ Sistem/ Yazılım yükselme/ Başlat yaparak yeni yazılım varsa internet üzerinden tv nin kendisine güncel yazılımı buldurup yükletebilirsiniz. Bu arada sizin tv üzerindeki yazılımı görebilmemiz için tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
buna da yazılımı yükleyip sıfırlarsam çözüleceğini umuyorum. Umarım anlatabilmişimdir.Menü 4725 İle resim istemiştim eklemediniz sizin tv de daha üst versiyon yazılım varsa bizim vereceğimiz yazılım alt versiyon ise sorununuzu çözmez ayrıca ses sorunu çözülen tv deki yazılım ile sorunlu olan yazılım versiyonlarını da buraya yazar mısınız.Hayır arızalı değil. Biz (kardeşlerimle) bu cihazdan 3 adet satın aldık ikisinde ses ile ilgili sıkıntılar var (sanırım MB180 cihazların bir çoğunda bu sorun var) aylardır uğraşıp çözüm bulamadım ve daha kötüsü meseleyi Vestel'e anlatamadım bile. Geçen gün kendi cihazım için yazılımı yükledim ve kurulum sonrası seste bir sorun (cızırtı vs) olmadığını gördüm.
Bu etiketini attığım cihazın da subwoofer'ında cızırtı gibi sorunlar var basslar gereksiz fazla resmen çılgın atıyorbuna da yazılımı yükleyip sıfırlarsam çözüleceğini umuyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Menü 4725 İle resim istemiştim eklemediniz sizin tv de daha üst versiyon yazılım varsa bizim vereceğimiz yazılım alt versiyon ise sorununuzu çözmez ayrıca ses sorunu çözülen tv deki yazılım ile sorunlu olan yazılım versiyonlarını da buraya yazar mısınız.
![]()
Şu ses ile ilgili sıkıntıların olduğu
![]()
Şu ses ile ilgili sıkıntıların neredeyse çözüldüğü
Detaylar için vaktiniz varsa ve eğer isterseniz görüşebiliriz. İlginiz alakanız için çok teşekkürler.
--
Diğer cihaz için de fotoğraf ekleyeceğim şuan uzaktayım cihaza.
sorun nedir? Ayrica menü 4725 yaptiktan sonra cikan ekran görüntüsünü paylasirsaniz arkadaslar daha cabuk yardimci olabilir.Hocam kolay gelsin 40ME4000 Yazilimi mevcutmudur.yardimci olursaniz sevinirim askeriyenin guvenlik kamerasi televizyonu cok onemli
Hocam kolay gelsin 40ME4000 Yazilimi mevcutmudur.yardimci olursaniz sevinirim askeriyenin guvenlik kamerasi televizyonu cok onemli