Cıhazınızın arkasında yer alan etiketi buraya eklermisiniz.Acill arakadaşlar SEG model 43SBU700 fabrika ayarlarına döndürmek isterken birdaha açılmadı sanırım yazılım çöktü full kurtarma yazılımı var mı ( bütün donanımları orjinal ilk defa bir arızası oldu)
Cıhazınızın arkasında yer alan etiketi buraya eklermisiniz.
MB70 yazılımın içeriği bu şekilde. Farklı usb denermisiniz.tşk öncelikle indirdim ama söyle bir sorun var vestel yazılımlar uzantısı bin diye biliyorum bu indirdiğim dosyanın için de bir sürü dosya var bu sebepten sanırım yazılımı yüklenmedi
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** yanlışlıkla bir iki yazılım indirmiştim şimdi de 24saat içinde izin verilen indirme sayısına ulaştınız uyarısı sebebiyle indiremiyorum :(((
helal başkan hallettim şuan tv açıldı eskisinden de iyi oldu netflix de girmiyordu o da çalışıyor cansınlinke tekrar tikla yeniledim.
Güle güle kullanın. Bak gece gece seni tv'siz bırakmadıkhelal başkan hallettim şuan tv açıldı eskisinden de iyi oldu netflix de girmiyordu o da çalışıyor cansın
Çok teşekkür ederim. Bende aynı model (55Q9900) 2 tv var. Bu yazılımı iki cihaz için de kullanabilir miyim?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv Arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Çok teşekkür ederim. Bende aynı model (55Q9900) 2 tv var. Bu yazılımı iki cihaz için de kullanabilir miyim?
Güncelleme nasıl yapılır![]()
Selamun Aleyküm Tv'de Donmalar ve Gec Kapanma Yapmaya Basladı Uzerinden En Son Ki Guncellemesi 2015 Tarihli Yazılım Var Güncel Yazılım Hususun'da Yardımcı Olursanız Sevinirim
Şimdi'den Tşk Ederim..
Hocam Bunun Yazılımı Hangisi Masraflı Olduk BirazGüncelleme nasıl yapılır
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Güncelleme yazılımları