Google translate:Tamam. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artık helvasını yeriz. ?
Bu adaptörü de satın alabilirsiniz. CH341A'da devam eder. Belleği doğrudan anakart üzerinde okuyabilir/yeniden yazabilirsiniz.
Google translate:Tamam. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artık helvasını yeriz. ?
Google translate:
Bu adaptörü de satın alabilirsiniz. CH341A'da devam eder. Belleği doğrudan anakart üzerinde okuyabilir/yeniden yazabilirsiniz.
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sayın ustam ilginize ve zahmetinize teşekkür ederim fakat bu ne yazıkki olmadı hatta elimde iki tane anakart var diğer anakartta da aynısını yapıyor bu arada mb82s anakartım farkeder mi daha önce bir sitede panel yazılımı indirip yapmıştım bir süre kullandım yine yazılım sildi bu tv şimdi aynı site bayi olmadığım ve ürün satın almadığım için dosyaları şifrelediler vermiyorlar bu yüzden işimi halledemiyorum saygılar*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu yazılımı deneyip bilgi verin.
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bayi, satın alma vs hangi siteden bahsediyorsunuz anlamadım bir de @yokoono ustanın verdiği yazılımı deneyin.Sayın ustam ilginize ve zahmetinize teşekkür ederim fakat bu ne yazıkki olmadı hatta elimde iki tane anakart var diğer anakartta da aynısını yapıyor bu arada mb82s anakartım farkeder mi daha önce bir sitede panel yazılımı indirip yapmıştım bir süre kullandım yine yazılım sildi bu tv şimdi aynı site bayi olmadığım ve ürün satın almadığım için dosyaları şifrelediler vermiyorlar bu yüzden işimi halledemiyorum saygılar
@yokoono Hocamın, verdiği panel dosyaları, yazılım değil. Bahsettiğim site lcdtvgarage.com bu sitede aradığımı bulmuştum geçen sene bilseydim silmezdim şuan şifre istiyor site dosyalara erişebilmem içinBayi, satın alma vs hangi siteden bahsediyorsunuz anlamadım bir de @yokoono ustanın verdiği yazılımı deneyin.
Çıkan ve yeni taktığınız ana karttın net resmini buraya ekleyin.Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
The problem solved by Mr. Sota's kindness.tavsiyeforumu.com

Bunlar normal üye gibi bizden yazılımı ücretsiz alıp sizlere de kendilerinden satın aldığınız parçaya yazılım ihtiyacı duyduğunuzda veriyorlardır.@yokoono Hocamın, verdiği panel dosyaları, yazılım değil. Bahsettiğim site lcdtvgarage.com bu sitede aradığımı bulmuştum geçen sene bilseydim silmezdim şuan şifre istiyor site dosyalara erişebilmem için![]()
![]()
merhabalar forma yeniyim bilmem ne kadar becerebildim full yazılım talebim olucaktı umarım becerebilmişimdir talebimi teşekkürler
teşekkür ederim ustam varolsınız*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Artık bize nasıl ulaşabileceğini biliyorsun.teşekkür ederim ustam varolsınız
![]()
Merhabalar SEG 48snb6240 model güncel yazılım var mıdır? Alındığından beri hiç güncellenmedi.
Sanırım son sürüm 3.6.6l olacakmış linkini nerden bulabilirim
bana da yardımcı olur musunuzArtık bize nasıl ulaşabileceğini biliyorsun.
Herzaman bekleriz.