Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
cihazınız mb130 mu 130s mi.mb 130 upgrade yaptım sonuç bu şekilde ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
stand by ışığı yanıp sönüyor tv açılmıyor
cihazınız mb130 mu 130s mi.mb 130 upgrade yaptım sonuç bu şekilde ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
stand by ışığı yanıp sönüyor tv açılmıyor
130 hocam güncellemeden önce baktım v5 sürümdü ona göre indirdim sitedencihazınız mb130 mu 130s mi.
teşekkür ederim hocam laptopla kablosuz bağlanma sorunum da düzeldi*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
güle güle kullanınteşekkür ederim hocam laptopla kablosuz bağlanma sorunum da düzeldi
Panel profile:Merhaba,
Elimde MB82 kodlu bir televizyon mevcut panelde negatif renkler veriyor.
Panel Numarası:23383446
Full panel yazılımlarını indirdim ama benim panel numarama ait bir yazılım yok elinde olan varsa atabilir mi ?
Hocam oldu hersey duzeldi RABBİM senden razi olsun insallah isin gucun rast gitsin?Bir üst mesajda full yazılım verdim.
Sizden de ?Hocam oldu hersey duzeldi RABBİM senden razi olsun insallah isin gucun rast gitsin?
Bu tv nin yazılımı benim arşivimde yok TEKNOwest ustada olabilir cevabını bekleyin.Paylaşmış olduğunuz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim
Benim sorunum axen 58inç tv durduk yere reset attı ve kapandı
Tekrar açmayı denediğimde axen yazısı geliyor ve başlama ekranında takılı kalıp 2-3 dk sonra yeniden reset atıyor
Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimBu tv nin yazılımı benim arşivimde yok TEKNOwest ustada olabilir cevabını bekleyin.
Muhtemelen öyledir diye düşünüyorum kimsenin günahını almak istemem bu arada benden istenen anakart resimleri istediniz ancak müsait oldumBunlar normal üye gibi bizden yazılımı ücretsiz alıp sizlere de kendilerinden satın aldığınız parçaya yazılım ihtiyacı duyduğunuzda veriyorlardır.
Google translate:Paylaşmış olduğunuz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim
Benim sorunum axen 58inç tv durduk yere reset attı ve kapandı
Tekrar açmayı denediğimde axen yazısı geliyor ve başlama ekranında takılı kalıp 2-3 dk sonra yeniden reset atıyor
Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim