yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Tamam. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artık helvasını yeriz. ?
Google translate:
Bu adaptörü de satın alabilirsiniz. CH341A'da devam eder. Belleği doğrudan anakart üzerinde okuyabilir/yeniden yazabilirsiniz.

res_015cf769a2e6b73900f25f8c08c2bc24.webp

Y Çevrimdışı

yuiostreez

Yeni Üye
24 Eki 2022
4
27
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bu yazılımı deneyip bilgi verin.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Sayın ustam ilginize ve zahmetinize teşekkür ederim fakat bu ne yazıkki olmadı hatta elimde iki tane anakart var diğer anakartta da aynısını yapıyor bu arada mb82s anakartım farkeder mi daha önce bir sitede panel yazılımı indirip yapmıştım bir süre kullandım yine yazılım sildi bu tv şimdi aynı site bayi olmadığım ve ürün satın almadığım için dosyaları şifrelediler vermiyorlar bu yüzden işimi halledemiyorum saygılar

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Sayın ustam ilginize ve zahmetinize teşekkür ederim fakat bu ne yazıkki olmadı hatta elimde iki tane anakart var diğer anakartta da aynısını yapıyor bu arada mb82s anakartım farkeder mi daha önce bir sitede panel yazılımı indirip yapmıştım bir süre kullandım yine yazılım sildi bu tv şimdi aynı site bayi olmadığım ve ürün satın almadığım için dosyaları şifrelediler vermiyorlar bu yüzden işimi halledemiyorum saygılar
Bayi, satın alma vs hangi siteden bahsediyorsunuz anlamadım bir de yokoono yokoono ustanın verdiği yazılımı deneyin.
Çıkan ve yeni taktığınız ana karttın net resmini buraya ekleyin.

Y Çevrimdışı

yuiostreez

Yeni Üye
24 Eki 2022
4
27
Bayi, satın alma vs hangi siteden bahsediyorsunuz anlamadım bir de yokoono yokoono ustanın verdiği yazılımı deneyin.
Çıkan ve yeni taktığınız ana karttın net resmini buraya ekleyin.
yokoono yokoono Hocamın, verdiği panel dosyaları, yazılım değil. Bahsettiğim site lcdtvgarage.com bu sitede aradığımı bulmuştum geçen sene bilseydim silmezdim şuan şifre istiyor site dosyalara erişebilmem için :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
yokoono yokoono Hocamın, verdiği panel dosyaları, yazılım değil. Bahsettiğim site lcdtvgarage.com bu sitede aradığımı bulmuştum geçen sene bilseydim silmezdim şuan şifre istiyor site dosyalara erişebilmem için :)
Bunlar normal üye gibi bizden yazılımı ücretsiz alıp sizlere de kendilerinden satın aldığınız parçaya yazılım ihtiyacı duyduğunuzda veriyorlardır.

A Çevrimdışı

ayhankarduz

Yeni Üye
11 Ara 2022
3
38
IMG_20230304_1747561.jpg

Merhabalar SEG 48snb6240 model güncel yazılım var mıdır? Alındığından beri hiç güncellenmedi.
Sanırım son sürüm 3.6.6l olacakmış linkini nerden bulabilirim

K Çevrimdışı

kemal 34

Yeni Üye
30 Ağu 2021
6
49
IMG_20230304_181627.jpg

merhabalar forma yeniyim bilmem ne kadar becerebildim full yazılım talebim olucaktı umarım becerebilmişimdir talebimi teşekkürler

Geri
Üst Alt