The problem solved by Mr. Sota's kindness.
![]()
Saygı değer usta ve hocalarım bu tvnin full ,core ,panel yazılımını atabilir misiniz sorunu kırmızı ışık yanıp sönmesi ve ilk açılışta panel flaş yanar gibi ekran ışığı yanıp gidiyor![]()
Panel profile:![]()
Saygı değer usta ve hocalarım bu tvnin full ,core ,panel yazılımını atabilir misiniz sorunu kırmızı ışık yanıp sönmesi ve ilk açılışta panel flaş yanar gibi ekran ışığı yanıp gidiyor![]()
THE PROBLEM EXISTThe problem solved by Mr. Sota's kindness.
Benim çalınan tv,MB97:Merhaba ustalarım, MB97-98 V0.45.23.64 Carbon güncelleme esnasinda TV dondu, bi dahada acilmadi. LED sürekli yanip sönüyor.
Bana full yazılım verebilirseniz sevinirim.
![]()
Ana kartta farklılıklar olduğu için maalesef Panasonic tv için yazılım yokMerhaba ustalarım, MB97-98 V0.45.23.64 Carbon güncelleme esnasinda TV dondu, bi dahada acilmadi. LED sürekli yanip sönüyor.
![]()
![]()
For this TV I only have SPI for flash memory 25L1606E (U81). It is written with the programmer.Merhaba ustalarım, MB97-98 V0.45.23.64 Carbon güncelleme esnasinda TV dondu, bi dahada acilmadi. LED sürekli yanip sönüyor.
![]()
![]()
Tamam. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artık helvasını yeriz. ?Ana kartta farklılıklar olduğu için maalesef Panasonic tv için yazılım yokyokoono ustada olabilir.
Uğraşırım derseniz 24-25 serisini eprom flashlamak için linkteki ürüne bakınız.Tamam. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artık helvasını yeriz. ?
Google translate:Uğraşırım derseniz 24-25 serisini eprom flashlamak için linkteki ürüne bakınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translate:
Ve programcı için yazılımı gönderiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.