The problem solved by Mr. Sota's kindness.
Saygı değer usta ve hocalarım bu tvnin full ,core ,panel yazılımını atabilir misiniz sorunu kırmızı ışık yanıp sönmesi ve ilk açılışta panel flaş yanar gibi ekran ışığı yanıp gidiyor
Panel profile:Saygı değer usta ve hocalarım bu tvnin full ,core ,panel yazılımını atabilir misiniz sorunu kırmızı ışık yanıp sönmesi ve ilk açılışta panel flaş yanar gibi ekran ışığı yanıp gidiyor
THE PROBLEM EXISTThe problem solved by Mr. Sota's kindness.
Benim çalınan tv,MB97:Merhaba ustalarım, MB97-98 V0.45.23.64 Carbon güncelleme esnasinda TV dondu, bi dahada acilmadi. LED sürekli yanip sönüyor.
Bana full yazılım verebilirseniz sevinirim.
Ana kartta farklılıklar olduğu için maalesef Panasonic tv için yazılım yok yokoono ustada olabilir.Merhaba ustalarım, MB97-98 V0.45.23.64 Carbon güncelleme esnasinda TV dondu, bi dahada acilmadi. LED sürekli yanip sönüyor.
For this TV I only have SPI for flash memory 25L1606E (U81). It is written with the programmer.Merhaba ustalarım, MB97-98 V0.45.23.64 Carbon güncelleme esnasinda TV dondu, bi dahada acilmadi. LED sürekli yanip sönüyor.
Tamam. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artık helvasını yeriz. ?Ana kartta farklılıklar olduğu için maalesef Panasonic tv için yazılım yok yokoono ustada olabilir.
Uğraşırım derseniz 24-25 serisini eprom flashlamak için linkteki ürüne bakınız.Tamam. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artık helvasını yeriz. ?
Google translate:Uğraşırım derseniz 24-25 serisini eprom flashlamak için linkteki ürüne bakınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yokoono, Teşekkürler.Google translate:
Ve programcı için yazılımı gönderiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.