Çok teşekkür ederim ustamÇözüldü - Vestel ve yan ürünleri MB96 YouTube Sorunu Çözüldü
KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR. RESMİNİ PAYLAŞTIĞIM TELEVİZYONA YOUTUBE GÜNCELLEME YAZILIMI VAR MI?tavsiyeforumu.com
Çok teşekkür ederim ustamÇözüldü - Vestel ve yan ürünleri MB96 YouTube Sorunu Çözüldü
KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR. RESMİNİ PAYLAŞTIĞIM TELEVİZYONA YOUTUBE GÜNCELLEME YAZILIMI VAR MI?tavsiyeforumu.com
Tv üzerinde yüklü olan yazılım güncel
Merhaba yeni yazılım mevcutmu teşekkürler
merhaba ustalarım bana full yazılım lazım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,
SEG Marka 43SBU706 model ve 8176510901326 seri numaralı televizyon var. Kırmızı led ışı yanıp sönüyor ama televizyon açılmıyor. Yazılım yüklemek istiyorum ama hangi yazılımı yükleyeceğim bilmiyorum. Yazılım indirme linkini paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
SEG Marka 43SBU706 model ve 8176510901326 seri numaralı televizyon var. Kırmızı led ışı yanıp sönüyor ama televizyon açılmıyor. Yazılım yüklemek istiyorum ama hangi yazılımı yükleyeceğim bilmiyorum. Yazılım indirme linkini paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Yazılım Verildi.bu tv vestel yazısı gelip kapanıyor tekrar gelip kapanıyor ricaetsem ful yazılım gönderebilirmisiniz
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini ekleyin.Merhabalar;
VESTEL 40 PF7014 MB90 ANAKART 2.2.4T sürümünde idi.
Birden Vestel logoda kalmaya başladı. Sonra netten buldugum MB90 kurtarma yazılımlarını denedim, şuanda da vestel logosu ters bir şekilde gidip geliyor. Tv açılmıyor. Full kurtarma yazılımına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
SN: 10083363 1301
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini ekleyin.
Yazılım Verildi.