9 Çevrimdışı

9461067

Yeni Üye
20 Eyl 2020
3
47
Teşekkürler yarın deneyeceğim.

Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Hocam biraz araştırdım .o modelin 17 mb95m 17mb96. Ve 17 mb97. 3 ayrı anakart görünüyor yarın tvyi kontrol edip öyle yazılım yükleyeceğim

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Teşekkürler yarın deneyeceğim.

Hocam biraz araştırdım .o modelin 17 mb95m 17mb96. Ve 17 mb97. 3 ayrı anakart görünüyor yarın tvyi kontrol edip öyle yazılım yükleyeceğim
Eklediğiniz resimdeki etikete ait orijinal yazılım verildi donanım da orijinal ise sorun yok

Tv arkasındaki etiket tvnin hangi kartı kullandığını belirtir yazılım da ona göre yüklenir. Sevgili By_Trol By_Trol o numaraya göre verdi yazılımı :ok

U Çevrimdışı

uguryaman

Yeni Üye
20 Şub 2023
1
36
merhaba depremzede bir aileye televizyon ayarladık ancak vestel yazısı kalıyor ekranda ve kırmızı ışık yanıp sönüyor sanırım yazılım atılmalı
rica etsem yardımcı olur musunuz
32PH3125D
SERİ NO : 7059591300010

SANIRIM KONU YERİ BURASI DEĞİL AMA DEPREMZEDE BİR AİLEYE İHTİYAÇ OLDUĞU İÇİN YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN
43UK6300PLB EKRANI KIRIK BİR TELEVİZYON DAHA BULDUM UYGUN YOLLU NASIL ÇÖZERİM BİLGİ RİCA EDERİM
BENDE ELİMDEN GELDİKÇE BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYORUM İYİ ÇALIŞMALAR
YA BU KIRIK TV Yİ YAPTIRMAM LAZIM YADA DİĞER TV YE YAZILIM ATMAM LAZIM

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
merhaba depremzede bir aileye televizyon ayarladık ancak vestel yazısı kalıyor ekranda ve kırmızı ışık yanıp sönüyor sanırım yazılım atılmalı
rica etsem yardımcı olur musunuz
32PH3125D
SERİ NO : 7059591300010

SANIRIM KONU YERİ BURASI DEĞİL AMA DEPREMZEDE BİR AİLEYE İHTİYAÇ OLDUĞU İÇİN YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN
43UK6300PLB EKRANI KIRIK BİR TELEVİZYON DAHA BULDUM UYGUN YOLLU NASIL ÇÖZERİM BİLGİ RİCA EDERİM
BENDE ELİMDEN GELDİKÇE BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYORUM İYİ ÇALIŞMALAR
YA BU KIRIK TV Yİ YAPTIRMAM LAZIM YADA DİĞER TV YE YAZILIM ATMAM LAZIM
Yazılım Verildi.

9 Çevrimdışı

9461067

Yeni Üye
20 Eyl 2020
3
47
Yazılım

ilk yazılım attım aynı oldu. ikinci defa yazılım attım . flash bellek tekrardan formatladım.20 dakika oldu halen ışık yanıp sönüyor. yazılım sanki devam ediyor. arada bir regal logo gelip gidiyor. bu sefer standby ışığıda yanıp sönüyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
ilk yazılım attım aynı oldu. ikinci defa yazılım attım . flash bellek tekrardan formatladım.20 dakika oldu halen ışık yanıp sönüyor. yazılım sanki devam ediyor. arada bir regal logo gelip gidiyor. bu sefer standby ışığıda yanıp sönüyor.
2 Dakikadan fazla sürmez farklı flash bellek ile deneyin.

A Çevrimdışı

AliAksoy

Yeni Üye
20 Şub 2023
1
21
merhabalar acil ihtiyacım var Hı-level televizyon hiç açılmadığı için hangi sürümü yükleneceğini bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

SN: 7523419 600043 By_Trol By_Trol

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

bemalsterk

Yeni Üye
4 Eki 2022
44
31
Yazılım

Merhaba kolay gelsin. 17MB82S panel kodu 23404476 tv panel yazılımı bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

H Çevrimdışı

hknsansar

Yeni Üye
3 Mar 2022
23
47
VESTEL 40FB5050 cihazın üzerinde ki 17MB82S ana kart arızalı, yerine elimde olan 17MB96 ana kart taktım, cihaz çalışıyor, ekran ters olduğu için yazılım lazım , yardımcı olabilir misiniz

VESTEL-40FB5050.jpg

T Çevrimdışı

tricker

Yeni Üye
22 Şub 2023
2
30
Merhaba vestel ürünü hi level marka 48hl690 model smart tv de youtube açılıyor ancak her hangi bir video oynatılmıyor bu problemde yazılım atılarak çözülebiliyormuş ancak ürüne hangi yazılımın atılacağını form içeriğinde bulamadım.. bu sıkıntıyı yaşayanların hangi çözümle hallettiklerini ya da bahsettiğim ürüne uyan yazılım dosyası elinde varsa bana yardımcı olabilir mi

IMG_20230222_200446.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba vestel ürünü hi level marka 48hl690 model smart tv de youtube açılıyor ancak her hangi bir video oynatılmıyor bu problemde yazılım atılarak çözülebiliyormuş ancak ürüne hangi yazılımın atılacağını form içeriğinde bulamadım.. bu sıkıntıyı yaşayanların hangi çözümle hallettiklerini ya da bahsettiğim ürüne uyan yazılım dosyası elinde varsa bana yardımcı olabilir mi
By_Trol By_Trol , TEKNOwest TEKNOwest

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

IMG_20230222_200446.jpg

Geri
Üst Alt