yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
Google translate:Belki bu panel için bir pg dosyası vardır?
Sahip değilim. 17MB230 için 1 tek panel profilim var. Bu anakart için çok az yazılım ve profil bulunabilir.
Google translate:Belki bu panel için bir pg dosyası vardır?
Hocam merhaba hepsini yaptım. Bazı kanalların yayının da daha önce olmayan mozaiklenme var . Nasıl giderebilirz. TeşekkürlerYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
İlk kurulum yapıldıysa tek çanak anten kullansanız bile diseqc ayarını mutlaka yapın 1.Porta Türksat 2.Porta herhangi bir uydu ismi ayarlayın.Hocam merhaba hepsini yaptım. Bazı kanalların yayının da daha önce olmayan mozaiklenme var . Nasıl giderebilirz. Teşekkürler
Teşekkürler hocam deneyeceğimİlk kurulum yapıldıysa tek çanak anten kullansanız bile diseqc ayarını mutlaka yapın 1.Porta Türksat 2.Porta herhangi bir uydu ismi ayarlayın.
Bu kartlara destek yok diye biliyorum ,bende de var MB96 ,tv çalışıyorsa elleme hiç,hele bu zamandaMB96 Thorium SEG TV için güncel yazılım var mı?
Uİ Name = Titanium
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sadece youtube açılsın yeter benim için. Amazon prime vs. gelmez sanırım.Bu kartlara destek yok diye biliyorum ,bende de var MB96 ,tv çalışıyorsa elleme hiç,hele bu zamanda
MB96 Thorium SEG TV için güncel yazılım var mı?
Uİ Name = Titanium
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım.Sadece youtube açılsın yeter benim için. Amazon prime vs. gelmez sanırım.
YazılımUstalar herkese hayırlı işler şöyle bir sorunum var vestel tv mb95 anakartta v3.6.6n versiyon vardı ve hdmı a görüntü aktarmıyordu sonra forumda bi versiyon bulup yükledim 2.2.4t oldu şimdi hdmı sorunsun çalışıyor ancak ses çıkmıyor uygun versiyon varmıdır
İlgi alakanız için teşekkür ederim yüklemeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdim tv açıldı ilk kurulumuda yaptım ancak hem uydu sinyali bulmuyor hemde hdmı alınca donuyor reset atıyor şuan yüklemeden önceki versiyonuda şimdi attığım resimde mevcutYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.