By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Yazılım.Vestel 49UB8300 televizyon için yeni yazılım mevcutmu
Kullanıcılar için gizli metin: tonyalmeida
Yazılım.Vestel 49UB8300 televizyon için yeni yazılım mevcutmu
Son metinde Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun demişsiniz burayı bilemedim. Aydınlatırmısınız hocamYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Yazılımın tam etkin olması için kurulum menüsünde ilk kurulum seçeneği var. Yani tv yi sıfırlamanız daha uygun olur.Son metinde Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun demişsiniz burayı bilemedim. Aydınlatırmısınız hocam
1. MENU 4725Son metinde Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun demişsiniz burayı bilemedim. Aydınlatırmısınız hocam
Arkadaşlar bu ürünün fabrika yazılımi gerekli ok tuşuna basıp yüklenen yazılım gönderirseniz çok sevinirim
Cod main ????.Доброго дня всім. Я хочу програмне забезпечення для шасі TELEFUNKEN D43U551N1CW 17MB230TC. Він вимикається через хвилину. Можлива інша марка, але матриця повинна бути такого типу.
I do not have. Sorry.Доброго дня всім. Я хочу програмне забезпечення для шасі TELEFUNKEN D43U551N1CW 17MB230TC. Він вимикається через хвилину. Можлива інша марка, але матриця повинна бути такого типу.
Belki bu panel için bir pg dosyası vardır?I do not have. Sorry.