C Çevrimdışı

cesuryurek34

Yeni Üye
28 Tem 2020
7
41
BU MODEL için Full yazılım gerekiyor REGAL logosu geliyor reset atıyor şimdiden teşekkürler.

1e5a65e4ed32dfae8.jpg

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

duronur2005

Yeni Üye
9 May 2020
15
40
selamlar
vestel 58u9500 4k tv mb 230 anakarta sahip tivibu go uygulama var ama göstermiyor siyah ekran veriyor.genel müdürlük aradım birşey yapamayız dediler uygulama yazılımından kaynaklı dediler.diyer marka tvlerde gösteriyor.kodek le alakalı bir sorun galiba yazılım yapan arkadaşlar bu konuya el atarsanız sevinirim.mağdur durumdayız.yardımlarınızı bekliyoruz

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için .. Seri numarası Vereyim ama Malumunuz buradaki Seri numarası sizdeki seri numarası ile uyumlu değil.. Vestel ve Diğer alt markalarının tamamında var bu seri numarası değişikliği , Fabrika da muhattab bulsam soracağım ama kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum .. Televizyonun seri numarası SN 7033214 300521 ---Bir altında olan Numara 10085918 1307
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin yazdığınız rakamlarda yanlışlık var gibi

U Çevrimdışı

ulas_ 1

Aktif Üye
10 Nis 2019
60
49
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin yazdığınız rakamlarda yanlışlık var gibi
Evet efendim var , Var ama yanlış benim yazmamda değil yazılanda :) Ve Yıllardır bu yanlışı çözemedik :) Kuzey ve Güney Kıbrısa gönderilen Vestel ve Alt markalarında kendince seri numarası giriyorlar , Tombala çeker gibi biri rakam giriyorlar ki doğrusunu bulamıyoruz :) Tamamen deneme yanılma yöntemiyle çözmeye çalışıyoruz

C Çevrimdışı

cesuryurek34

Yeni Üye
28 Tem 2020
7
41
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
TV kurulum menüsüne geldi fakat telefunken yazıyor sadece oraya regal logosu yapma durumumuz yok değil mi

rasimates Çevrimdışı

rasimates

Yeni Üye
7 Ağu 2022
9
38
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Yanıt için teşekkürler.
Söyledikleriniz yaptım fakat işe yaramadı.
Tv yi fişe taktıktan sonra Toshiba logosu geliyor sonra Tv kendini standby a alıyor.
Kumandadan açma-kapama düğmesine bastığımda tekrar Toshiba logosu geliyor ve siyah ekrana geçip kırmızı ve yeşil ışık arasında geçiş yapıyor ve öylece kalıyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yanıt için teşekkürler.
Söyledikleriniz yaptım fakat işe yaramadı.
Tv yi fişe taktıktan sonra Toshiba logosu geliyor sonra Tv kendini standby a alıyor.
Kumandadan açma-kapama düğmesine bastığımda tekrar Toshiba logosu geliyor ve siyah ekrana geçip kırmızı ve yeşil ışık arasında geçiş yapıyor ve öylece kalıyor.
Birde ok tuşuna basılı tutmak yerine fişe taktiğin anda hızlı hızlı ok tuşuna bas çek dener misin

Geri
Üst Alt