umut4455
Aktif Üye
- 20 Tem 2020
- 52
- 26
Yazılımı yükledim fakat resimde göründüğü gibi bu ekranda kalıyor kitleniyor
Var, seri numarası da verirseniz olmadı full bakılırVestel marka 32 inçh uydusuz televizyon .Fişini takıp açınca ekrana vestel yazısı gelip üç saniye sonra Logo gidiyor ama görüntü yok Vestel 17MB82-2 PANEL VES 315 WNDA-01 TW.. Kurtarma yazılımı ile düzelme ihtimali var mı ?
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Siz bu TV ye ne yapmistiniz detaylı yazarmisiniz?
Yazılımı yükledim fakat resimde göründüğü gibi bu ekranda kalıyor kitleniyor
Var, seri numarası da verirseniz olmadı full bakılır
Bu televizyona y olabilme ihtimali olan yazılımları yazarsanız deneyerek bulurum . Hani zaten tv çalışmıyorVar, seri numarası da verirseniz olmadı full bakılır
Vestel marka 32 inçh uydusuz televizyon .Fişini takıp açınca ekrana vestel yazısı gelip üç saniye sonra Logo gidiyor ama görüntü yok Vestel 17MB82-2 PANEL VES 315 WNDA-01 TW.. Kurtarma yazılımı ile düzelme ihtimali var mı ?
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için .. Seri numarası Vereyim ama Malumunuz buradaki Seri numarası sizdeki seri numarası ile uyumlu değil.. Vestel ve Diğer alt markalarının tamamında var bu seri numarası değişikliği , Fabrika da muhattab bulsam soracağım ama kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum .. Televizyonun seri numarası SN 7033214 300521 ---Bir altında olan Numara 10085918 1307
denermisinBu televizyona y olabilme ihtimali olan yazılımları yazarsanız deneyerek bulurum . Hani zaten tv çalışmıyor
seri no paylaşınız varsa bakarızd55u400m4cwi full yazılım lazım ustalar yardımcı olur musunuz?