Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

merhaba ekteki resimde bulunan vestel üretimi tvnin full yazılımı gerekiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

IMG-20220118-WA0006.jpg
anakart 17mb110p veya mb110s mi kullanmış ve panel ves430 olarak ne kullanmı resimlerini eklerseniz titanium mb110s veya mb110p dump dosyası veya full yazılım yükleme yapılabilir

Merhabalar, Vestel 49ub8300 full yazılım lazım acil. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşım çok acilse önce tv nin kapakta bulunan model serial etiketin resimini ekleyin modele göre yazılım verilmez serial no ve mainboard-panel bilgisi bu şekilde çıkmaz

arkadaşım çok acilse önce tv nin kapakta bulunan model serial etiketin resimini ekleyin modele göre yazılım verilmez serial no ve mainboard-panel bilgisi bu şekilde çıkmaz
Üstad bir mesaj önce yüklemiştim, sonrdan bu mesaji atmıştım tekrar yolluyorum.

IMG_20220119_011545.jpg

Üstad bir mesaj önce yüklemiştim, sonrdan bu mesaji atmıştım

Son düzenleme:
üstad teşekkür ederim ama bir turlü yükleyemedi. anlamadım sorun ne acaba. açıyorum logo gelip kapanıyor.
Farklı usb deneyin usb girişi tozlanmış olabilir usb yi 2-3 defa takıp çıkartın

Tv bozuk durumda lütfen kurtarma (full) yazılımını atar mısınız?
IMG_20220120_085934.jpg

Tv bozuk durumda lütfen kurtarma (full) yazılımını atar mısınız?
IMG_20220120_085934.jpg
panel dosyası verildi bir konuda yazılım talep ettiyseniz cevap yazılmasını bekleyin

IMG-20220120-WA000173972343c3f7e998.jpg

full yazılım dosyası alabilir miyim

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt