mey12121983
Yeni Üye
Çok hızlı bir şekilde dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Yazılımı atınca sorun düzeldi. Sayenizde cihaz çalışıyor, İyi ki varsınızDonanımsal olabilir denemek isterseniz ful yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Çok hızlı bir şekilde dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Yazılımı atınca sorun düzeldi. Sayenizde cihaz çalışıyor, İyi ki varsınızDonanımsal olabilir denemek isterseniz ful yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

For programmer not stick:Thank you
![]()
![]()
![]()
Good morning there is no way to do it via usb stick; ThanksFor programmer not stick:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
I wondered, what do u about think? So how can you fix it?Good morning there is no way to do it via usb stick; Thanks
I do not know how, so I ask if it is done with a usb stick, otherwise I have to go to a technicI wondered, what do u about think? So how can you fix it?
Try for 17MB110 not 110P. 2 firmware:Good morning there is no way to do it via usb stick; Thanks
Thank you for everything !Try for 17MB110 not 110P. 2 firmware:
Sir is open my tv but Control dont work I open with app in my phone remote control for vestel .Try for 17MB110 not 110P. 2 firmware:
Şöyle alayım siziMerhabalar, youtubedan videonuzu izleyerek buraya geldim. Tv nin anakartı MB140 V.1.38.7.0
yüklediğiniz yazılımlarda bu versiyon mevcut değil, yardımcı olur musunuz lütfen![]()

Amac güncelleme yapmak mı ? Versiyonu düşürmek mi?Merhabalar, youtubedan videonuzu izleyerek buraya geldim. Tv nin anakartı MB140 V.1.38.7.0
yüklediğiniz yazılımlarda bu versiyon mevcut değil, yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Amac güncelleme yapmak mı ? Versiyonu düşürmek mi?
Şu an açılmayan televizyonumu çalıştırmak. Videonuzda özellikle aynı versiyonu yüklememiz gerektiğini söylemiştiniz. Bu konularda bilgim yok, o yüzden yardımınıza ihtiyacım var
Buraları okumadan farklı yazılım da yükledim, Tv nin rengi gitti, yazılar ters döndü falan :( şimdi kurtarma mı yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:( Yardımcı olursanız minnettar olurum 
tv nin arkasındaki etiket nu şekildeAmac güncelleme yapmak mı ? Versiyonu düşürmek mi?
Merhabalar. Hangi yazılımı yüklemem gerekiyor yardımcı olur musunuz?![]()
Rezerve

Tamam o zaman şikayeti belirtmeniz daha iyi olurdu versiyon sorunca guncellemeye gidiyor akıl. Bı üste teraspy link vermişti kontrol edinŞu an açılmayan televizyonumu çalıştırmak. Videonuzda özellikle aynı versiyonu yüklememiz gerektiğini söylemiştiniz. Bu konularda bilgim yok, o yüzden yardımınıza ihtiyacım var
Buraları okumadan farklı yazılım da yükledim, Tv nin rengi gitti, yazılar ters döndü falan :( şimdi kurtarma mı yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:( Yardımcı olursanız minnettar olurum
tv nin arkasındaki etiket nu şekilde
![]()
Yazılım linkŞu an açılmayan televizyonumu çalıştırmak. Videonuzda özellikle aynı versiyonu yüklememiz gerektiğini söylemiştiniz. Bu konularda bilgim yok, o yüzden yardımınıza ihtiyacım var
tv nin arkasındaki etiket nu şekilde
![]()