TV'nin ışığının yanıp yanıp sönmesi ve akabinde ekranın hiç gelmeden açılmaması.Tv deki sorun nedir?
TV'nin ışığının yanıp yanıp sönmesi ve akabinde ekranın hiç gelmeden açılmaması.Tv deki sorun nedir?
Yazılım linkTV'nin ışığının yanıp yanıp sönmesi ve akabinde ekranın hiç gelmeden açılmaması.
Yazılım linkMerhaba, birkaç kez yazdım ama dönüş olmadı hi level 55 ekran TV hiçbir şekilde açılmıyor. Full yazılımla denemek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Yazılım yoksa onu bilemiyorum tabi. Teşekkürler şimdiden.
Master yokoono is interested in television software outside of Turkey, I tagged him, he will help you when he is online. It will ask you to add a picture of the barcode affixed to the panel inside the television.Hello I have a tv jvc LT-48K770 17mb110p 23437488. Not working . Only power LED flashes. Can someone help me fix it? thanks
Merhaba, jvc LT-48K770 17mb110p 23437488 televizyonum var. Çalışmıyor. Yalnızca güç LED'i yanıp söner. Birisi düzeltmeme yardım edebilir mi? Teşekkürler(google translate)
Çalışıyorsa ellemeyin diye yazmıştım. TEKNOwest usta da yazmış ilk kuruluma dönderip sonra yüklerseniz yazılım yüklenecektir. Fakat en ufak yanlışlıkta tv hiç çalışmayacaktır yine yazıyorum çalışıyorsa ellemeyin hiç bir + Özellik gelmeyecekGüncelleme yüzde 95 de kaldı ama ekran donuk değil yaklaşık yarım saatdir bu şekilde. Normal midir ?
Vestel teknik servisi ana kartın yandığını söyledi ve 510 lira gibi de fiyat belirtti. Sizce sorun bu attığınız kurtarmayla halledilebilir mi, belirtilen fiyatı biraz fazla buldum.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Evet hocam zaten dün gece ottplayer konunuzun tamamını okudum ve o anki heyecanınıza ortak oldum inanın güzel bir kitap gibi elimden bırakamadan okudum. Şuan o konuya yöneldim açıkcası dediğiniz gibi çok kurcalamaya gerek yok sizin kadar bu konularda üstad değiliz. Aksi bi durumda mahçup olabiliriz. Ottplayer ile ilgili konuda son 2 3 sayfa kaldı. Onlarda bittiğinde konuya yazacağımÇalışıyorsa ellemeyin diye yazmıştım. TEKNOwest usta da yazmış ilk kuruluma dönderip sonra yüklerseniz yazılım yüklenecektir. Fakat en ufak yanlışlıkta tv hiç çalışmayacaktır yine yazıyorum çalışıyorsa ellemeyin hiç bir + Özellik gelmeyecek
Thank you broMaster yokoono is interested in television software outside of Turkey, I tagged him, he will help you when he is online. It will ask you to add a picture of the barcode affixed to the panel inside the television.
Google translate
Önceki yazımda linkini verdiğim yazılımı deneyin. Çalışmaz ise nand flash yazılımı bozulmuştur.Vestel teknik servisi ana kartın yandığını söyledi ve 510 lira gibi de fiyat belirtti. Sizce sorun bu attığınız kurtarmayla halledilebilir mi, belirtilen fiyatı biraz fazla buldum.
Yazılım link
Çok teşekkür ederim, kurulumu yaptım.Yazılım link
Cihazınız mb82 anakarta sahip güncelleme gerektiren bir anakart değil .Merhaba,
Hi-Level 43HL500 43"
SN 7523414 601857
10101255 1602601857
10101255 1602
PLN:23287699
VPAZ:2027 1524
Tvmiz var güncel yazılım güncel kanal listesi mevcut mudur teşekkürler.