TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Denedim alt köşedeki küçük kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. Vestel logosu ekrana gelmiyor. 4-5 dakika bekledim değişiklik yok. usb yi çıkarınca logo tekrar ekrana gelip gitmeye başladı. sanki sürekli kendini resetliyor gibi tv.
ful

B Çevrimdışı

byyusuf

Yeni Üye
26 Ağu 2021
4
34
Hocam öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim maalef sorun devam ediyor. Farklı USB lerde denedim. OK tuşuna sık sık basıp çektim. Logo eskisi kadar sık gelip gitmiyor ekrandan biraz donmuş gibi kalıyor sonra tekrar resetliyor.

confessions Çevrimdışı

confessions

Yeni Üye
30 Tem 2018
31
51

Hitachi 49HT1800UD 49" 124 Ekran tv'ler için yazılım var mı? konu içinde ben bulamadım da...​

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Hocam öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim maalef sorun devam ediyor. Farklı USB lerde denedim. OK tuşuna sık sık basıp çektim. Logo eskisi kadar sık gelip gitmiyor ekrandan biraz donmuş gibi kalıyor sonra tekrar resetliyor.
Linkteki yazılımı dener misin.

P Çevrimdışı

Purelyfe

Yeni Üye
30 Ağu 2021
11
30
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim.
Öncelikle 2 gündür arıyorum ama böyle bilgi ve destek veren başka yer bulamadım öncelikle bunun için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.

Şimdi konumuz; Vestel 50pf8575 model bir televizyonumuz var bir arkadaşımın aldığı günden beri güncellenmemiş ve uydu/internet üzerinden de güncellenmiyor. Amacımız uygulama üzerinden Ss iptv uygulamasını kullanabilmek.
Yazılım veya yapabileceklerim ile ilgili destek verebilir misiniz ?

IMG-20210830-WA0016.jpg

IMG-20210830-WA0011.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim.
Öncelikle 2 gündür arıyorum ama böyle bilgi ve destek veren başka yer bulamadım öncelikle bunun için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.

Şimdi konumuz; Vestel 50pf8575 model bir televizyonumuz var bir arkadaşımın aldığı günden beri güncellenmemiş ve uydu/internet üzerinden de güncellenmiyor. Amacımız uygulama üzerinden Ss iptv uygulamasını kullanabilmek.
Yazılım veya yapabileceklerim ile ilgili destek verebilir misiniz ?

IMG-20210830-WA0016.jpg

IMG-20210830-WA0011.jpg
Tv Mb9X Anakarta sahip güncelleme hiç bir + özellik kazandırmayacak donanımı yetersiz çalışıyorsa ellemeyin.

Geri
Üst Alt