Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Donanımsal olabilir denemek isterseniz ful yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok hızlı bir şekilde dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Yazılımı atınca sorun düzeldi. Sayenizde cihaz çalışıyor, İyi ki varsınız:clap2

Thank you
1630505625601.jpg

IMG_20210901_132705.jpg

IMG_20210122_133023_1.jpg
For programmer not stick:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Merhabalar, youtubedan videonuzu izleyerek buraya geldim. Tv nin anakartı MB140 V.1.38.7.0
yüklediğiniz yazılımlarda bu versiyon mevcut değil, yardımcı olur musunuz lütfen :)

Merhabalar, youtubedan videonuzu izleyerek buraya geldim. Tv nin anakartı MB140 V.1.38.7.0
yüklediğiniz yazılımlarda bu versiyon mevcut değil, yardımcı olur musunuz lütfen :)
Şöyle alayım sizi :)

Amac güncelleme yapmak mı ? Versiyonu düşürmek mi?

:) Şu an açılmayan televizyonumu çalıştırmak. Videonuzda özellikle aynı versiyonu yüklememiz gerektiğini söylemiştiniz. Bu konularda bilgim yok, o yüzden yardımınıza ihtiyacım var:) Buraları okumadan farklı yazılım da yükledim, Tv nin rengi gitti, yazılar ters döndü falan :( şimdi kurtarma mı yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:( Yardımcı olursanız minnettar olurum :)
tv nin arkasındaki etiket nu şekilde
e77421ec-df7c-43ca-8892-e215feabdf79a8762e3858631965.jpg

Son düzenleme:
:) Şu an açılmayan televizyonumu çalıştırmak. Videonuzda özellikle aynı versiyonu yüklememiz gerektiğini söylemiştiniz. Bu konularda bilgim yok, o yüzden yardımınıza ihtiyacım var:) Buraları okumadan farklı yazılım da yükledim, Tv nin rengi gitti, yazılar ters döndü falan :( şimdi kurtarma mı yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:( Yardımcı olursanız minnettar olurum :)

Tamam o zaman şikayeti belirtmeniz daha iyi olurdu versiyon sorunca guncellemeye gidiyor akıl. Bı üste teraspy link vermişti kontrol edin

Yazılım link

Geri
Üst Alt