Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

IMG-20210303-WA0004.jpg

CMO Panel resmi

IMG-20210303-WA0001b16a750a958bdb53.jpg

Tv resmi

Bu barkodlu tv ye bu paneli taktığımızda görüntü ters çıkıyor. Buna uygun yazılım atabilir misiniz?

WhatsApp-Image-2021-03-05-at-21.50.553e7010c9303dbb78.jpg

ARKADAŞLAR BU SROUNUN NEDENİ NEDİR YAZILIM DENEDİM SORUN ÇÖZÜLMEDİ

Üstat çok teşekkürler
İlk önce CORE ile güncelleme deneyeceğim. CARBON dosyasını indirdim, ZIP ile ayıklayınca upgrade_mb97.bin adlı dosya ortaya çıktı. Direkt bu dosyayı flash belleke yükleyip CORE güncelleme adımlarını takip edeceğim değil mi?

Kusura bakmayın soruyorum çünkü görsellerde 3-4 dosya var flash belleke aktarılan ama indirdimğim güncellemede sadece bu dosya mevcut (upgrade_mb97.bin)

Ekran-Alintisi86dc9521ef640295.jpg

Üstat çok teşekkürler
İlk önce CORE ile güncelleme deneyeceğim. CARBON dosyasını indirdim, ZIP ile ayıklayınca upgrade_mb97.bin adlı dosya ortaya çıktı. Direkt bu dosyayı flash belleke yükleyip CORE güncelleme adımlarını takip edeceğim değil mi?

Kusura bakmayın soruyorum çünkü görsellerde 3-4 dosya var flash belleke aktarılan ama indirdimğim güncellemede sadece bu dosya mevcut (upgrade_mb97.bin)

Ekran-Alintisi86dc9521ef640295.jpg
Sorun yok , doğru yolda sin.
yükleme anlatımında en altta , dosya isim ve sayısında farklılık olabilir diye belirtmiştik.

Son düzenleme:
merhabalar aynı ürün bende de mevcut bende güncelleme dosyası alabilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhabalar bu ürün için size atılan güncelleme dosyası varsa alabilirmiyim
Barkodun okunaklı resmini buraya ekler misin.

selamun aleyküm hayırlı işler 40r6015 sn:7599678 ful yazılım lazım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Friends, I need the full software for KENDO LED49UHD176WIFI (Vestel 17MB120), but unfortunately the serial number on the case is not readable, I send everything that I could find.

1615121759372.jpg

İyi günler ustalar hı level uhl 670 TV'nin piccelence özelliğini açmıştım kurtarma yazılımını yüklesem kapanirmi linki varsa atabilir misiniz Tv'de kararmalar var servise vericem sorun olmaması için eski haline döndürmem lazım teşekkürler

Vestel 48FD7300 MB211 yazılımı var mi ?

İyi günler ustalar hı level uhl 670 TV'nin piccelence özelliğini açmıştım kurtarma yazılımını yüklesem kapanirmi linki varsa atabilir misiniz Tv'de kararmalar var servise vericem sorun olmaması için eski haline döndürmem lazım teşekkürler
Profilin yedeğini aldıysanız geri yükleyin.

Geri
Üst Alt