Lvds kablosunu denediniz mi?
ARKADAŞLAR BU SROUNUN NEDENİ NEDİR YAZILIM DENEDİM SORUN ÇÖZÜLMEDİ
Üstat çok teşekkürlerÖnemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Konu bütünlüğünü sağlama acisindan yapılacak işlemleri farklı konularda arastirip yapmak yerine bu baslik altina topladim. Mb97/98 kartlara sahip tv ler cikan yeni bir güncelleme ile hem youtube hemde netflix sorunlarini gecici bir süre ile olsa da cözmüs görünüyor.Mb97/98 anakarta sahip cogu...tavsiyeforumu.com
Sorun yok , doğru yolda sin.Üstat çok teşekkürler
İlk önce CORE ile güncelleme deneyeceğim. CARBON dosyasını indirdim, ZIP ile ayıklayınca upgrade_mb97.bin adlı dosya ortaya çıktı. Direkt bu dosyayı flash belleke yükleyip CORE güncelleme adımlarını takip edeceğim değil mi?
Kusura bakmayın soruyorum çünkü görsellerde 3-4 dosya var flash belleke aktarılan ama indirdimğim güncellemede sadece bu dosya mevcut (upgrade_mb97.bin)
merhabalar aynı ürün bende de mevcut bende güncelleme dosyası alabilirmiyimTv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin.
merhabalar bu ürün için size atılan güncelleme dosyası varsa alabilirmiyim
Barkodun okunaklı resmini buraya ekler misin.merhabalar aynı ürün bende de mevcut bende güncelleme dosyası alabilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhabalar bu ürün için size atılan güncelleme dosyası varsa alabilirmiyim
Yazılım linkselamun aleyküm hayırlı işler 40r6015 sn:7599678 ful yazılım lazım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Profilin yedeğini aldıysanız geri yükleyin.İyi günler ustalar hı level uhl 670 TV'nin piccelence özelliğini açmıştım kurtarma yazılımını yüklesem kapanirmi linki varsa atabilir misiniz Tv'de kararmalar var servise vericem sorun olmaması için eski haline döndürmem lazım teşekkürler
Güncelleme mi?Vestel 48FD7300 MB211 yazılımı var mi ?